Breaking News

Clubul De Fotbal Schalke 04, Condus De Patronul Abatorului în Care 1.000 De Români S-au Infectat Cu Covid-19, Primește O Garanție De 40.000.000 De Euro Din Bani Publici | Ştiri, Știri Externe | Libertatea

Ajutorul pentru clubul al cărui Consiliului de Supraveghere este condus de Clemens Tönnies, patronul celui mai mare abator din Europa, loc unde aproape 1.000 de români s-au infectat cu coronavirus, ar trebui anunțat oficial miercuri, 1 iulie.

Ministerul Finanțelor nu a dorit să precizeze care este obiectul garanției.

Clasată abia pe locul 12 la finalul sezonului din Bundesliga, gruparea a raportat pasive de 197.000.000 de euro pentru exercițiul financiar 2019.

Pierderea veniturilor cauzate de criza coronavirusului a creat probleme financiare suplimentare.

În plus, după 16 meciuri fără victorie în campionat, clubul a ratat calificarea într-o competiție europeană profitabilă și, potrivit Süddeutscher Zeitung, va introduce un plafon salarial maxim pentru salariile fotbaliștilor de 2.500.000 de euro pe an.

Clemens Tönnies, 64 de ani, cotat de ultimul Top Forbes cu o avere de 2,2 miliarde de dolari, e patronul abatorului din Rheda-Wiedenbrück, acolo unde peste 1.700 de muncitori, dintre care 996 de români, s-au infectat cu coronavirus.

Din cauza focarului de la Rheda, în jur de 600.000 de oameni din districtele Gutersloh și Warenorf sunt în carantină.

Sâmbătă, 27 iunie, șifanii lui Schalkke au protettat împotriva lui Tönnies, solicitându-i retragerea.

Citeşte şi:

Abatoarele din landul german unde 1.000 de muncitori români s-au infectat cu COVID-19, obligate să-și testeze angajaţii de două ori pe săptămână

Muncitorii români din abatorul Tönnies îi răspund lui Ion Țiriac: ”Uitați fluturașii cu cât câștigăm! 1.250 de euro la 180 de ore pe lună! 1.500 la 230 de ore”

Der Spiegel, despre focarul de coronavirus de la Tonnies, unde 1.000 de români s-au infectat: „Afacerea brutală cu carne ieftină ajunge să pună oameni în pericol”

Țiriac arată statele de plată anonimizate din abatorul cu 1.000 de români infectați: ”Românii câștigă și 3.000 de euro pe lună, nu așa arată sclavagismul!”

Patronul abatorului din Germania unde peste 650 de români au coronavirus era nelipsit de la partidele de vânătoare cu Ion Țiriac și a fost șeful lui Ciprian Marica

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan

PARTENERI – GSP.RO

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan


Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

HOROSCOP

Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *