Breaking News
Home / Stiri Noi / Ciolacu îl cheamă pe Orban la dezbatere: “Măsurile din planul PSD pentru combaterea pandemiei sunt elaborate de experţi, nu de impostori şi habarnişti, ca la PNL”

Ciolacu îl cheamă pe Orban la dezbatere: “Măsurile din planul PSD pentru combaterea pandemiei sunt elaborate de experţi, nu de impostori şi habarnişti, ca la PNL”

Marcel i-a provocat pe reprezentanţii participe la o dezbatere pe pandemiei.

“Specialiştii vs specialiştii PNL.Măsurile vs măsurile Am cu profesorul şi el pregătit. Invităm la dezbatere, a mesajul PSD, Ciolacu.

În ziua a cele şi 24 de ore, a criticat Orban, spune de “habarnişti”.

Pe listele se află profesorul Rafila, la Mondială a Sănătăţii, şi renumitul Cercel, al Național de Infecțioase „Prof. Dr. Balș”. Cei doi specialiştii au planul de a pandemiei, se axează pe testare masă roşii, protecţia medicilor şi de echipamente medicale.

În mesajul de pe de Facebook, a spus: “Toate măsurile planul de experţi, nu de şi habarnişti, ca la PNL. Sunt concrete, ajuta de şi revenim puternici”.

“PSD are simple, pandemiei. nu au plan. o dezbatere transparentă cu PNL. vs lor.

Profesorul specialiștii pregătiți. pe primul loc!”, mesajul pe de preşedintele PSD, Ciolacu.

 

About BoTposter

Check Also

Un poliţist a fost lovit de şoferul pe care l-a atenţionat să se pună în mişcare. Sindicatul Europol denunţă o tentativă de asasinat

Incidentul s-a produs în zona Gării de Nord. În imagini se vede cum o maşină …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *