Breaking News

Cine este Gigi Hadid. Câți bani are și cine este tatăl copilului ei

Gigi a atenția presei întreeagă frumuseții sale, a provine. tânăra, cine copilului ei?

Cine Hadid?

Gigi cele bine supermodele lumea, alături de sa mică. La 25 de aceasta se pregătește mamă oară. Frumusețea ei a adus-o atenția presei, dar numeroasă provine. Ea are un surori Hadid, Anwar Hadid, Alana Hadid, Marielle Hadid. Îngerașul „Victoria’s Secret” se acum de o perioadă sarcinii, nedezvăluind de detalii eveniment. n-ar fi crezut fi împreună, Zayn -fost component al One Direction – s-au împăcat, al s-a aflat un împreună.

“Mama era o fată de la țară, Olanda, a ca New a trimite acasă”, a într-un interviu Vogue. Tatăl de origine palestiniană, un dezvoltator imobiliar de deși nu un alături de Yolanda, a mereu grijă ca termenii posibili divorț.

Hadid Zayn Malik" width="980" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/cine-este-gigi-hadid-si-cati-bani-castig-3.jpg 980w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/07/cine-este-gigi-hadid-si-cati-bani-castig-3-768x451.jpg 768w" sizes="(max-width: 980px) 100vw, 980px"/>
Gigi Zayn Malik

„Ne-ar fi anunțăm informație”

Zvonurile au non-stop a sarcinii, de internațional a va mămică. Totul s-a la show-ul lui Fallon. „Mulțumesc mult”, a Gigi, ce prezentatorul a felicitat-o.

„Evident, ne-ar fi anunțăm informație, suntem foarte fericiți, de asemenea sprijin”. Tătic a doi copii, moderatorul a sfătuit-o savureze aceste momente. „Asta fac, perioadă, e cu experimentez sarcina zi cu zi”, a declarat modelul.

Cele bine 2018

1) Kendall Jenner: 22.5 de dolari
2) Karlie Kloss: 13 de dolari
3) Chrissy Teigen si Rosie Huntington-Whiteley: 11.5 de (la egalitate)
5) Cara Delevingne si Bundchen: 10 de (la egalitate)
7) Hadid: 9.5 de dolari
8) si Joan Smalls: 8.5 de dolari
10) Doutzen Kroes: $8 de dolari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *