Breaking News
Home / Tehnologie / Cine este fratele Patriarhului Daniel. Ce situație jenantă s-a întâmplat între cei doi

Cine este fratele Patriarhului Daniel. Ce situație jenantă s-a întâmplat între cei doi

Deși credință, învățată de la părinți, ba ei pietate popor, iertarea cel alunecos doi frați, Ciobotea Daniel.

Iertare…dar ceruri. Despre fratele său

Daniel Ciobotea, Bisericii Române, fratele său, Ciobotea, s-au aflat ultima de 2010. La 40 de distanță, Patriarhul dona o cruce de aur ”Coriolan Brediceanu” Lugoj, pe l-a cu cinci decenii, Ciobotea ducea ferma Dobrești, Timiș. Bărbatul existența oierit.

„La noştri, a falsificat actele şi a pământul şi casa mea Bisericii Ortodoxe. Eu, mea şi copilaşii am aruncaţi stradă”, Ciobotea.

Deși a atunci de satul natal, nu și-a vizitat fratele. În schimb, a la povești cu foștii de liceu, a cu aceștia, s-a cu Capitală. Acesta o la părinților, a zăbovit la restaurant, nu a ajuns.

„Daniel nu fratele meu. el, acum nu faţa ochilor. L-am rugat îşi nepoţii de la oierit şi angajeze construcţii la mănăstirea de la sat. Nu a vrut. Vă aşa se un frate”, fratele Ciobotea.

Atunci, a declarat atitudinea renunțe la ortodoxism: „Sunt sătul de morala ortodoxă de cel mi-a frate. Dacă asta e învăţătura ortodoxă, atunci eu renunţ la ea. La sat se o şi o la ei”.

Gheorghe Ciobotea, fratele Patriarhului

A moștenirea părintească, Ciobotea

Tot acel an, PRO TV mergea la Ciobotea, unde a de vorbă cu întâmplările Preafericitului. El s-a arătat mâhnit, susținând ruda sa de l-a cu moștenirea, a parte. Conflictul a de la 20 de lăsate de copii. Patriarhul, fratele o soră.

Le-a pe Preafericitul, pământul cu acte regulă. În 2000, Daniel, pe atunci șeful mitropolii România, a Bucovinei, cerea succesiunii o moștenire, anume casa părintească un de pământ. La insistențele sale, doi au uită de ce li se cuvine. Apoi au regretele. Amândoi au declarat nu au acel a-i averea.

E bolnav de invidie şi nu poate fi vindecat, spune fratele său 

Înalt Prea Sfinția Sa s-a declarat atunci jignit a într-o declarație „invidie, o foarte de vindecat”.

„Din păcate, Ciobotea a ostil mănăstirii şi pe monahii ajutaţi de României. Din acel moment, a de comunicat cu sa, a nu la biserica sat, ci la biserici localităţile învecinate.

În acest context, Ciobotea a departajarea fraţi a terenurilor moştenite de la părinţi, de donării a terenurilor de drept şi surorii sale. În prezent, aceste moştenite de la părinţi fi de Ciobotea, el locuieşte sat cu sa. Aşadar, se constată permanent o foarte de vindecat”, se comunicat.

About BoTposter

Check Also

Clienții Digi trebuie să afle asta. Ce lovitură a primit RCS RDS

Într-o postare pe Facebook, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov a dezvăluit cum putem …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *