Breaking News
Home / Tehnologie / Cine a fost și cum arăta prima Miss România din istorie. Detalii neștiute până acum

Cine a fost și cum arăta prima Miss România din istorie. Detalii neștiute până acum

Tendința concursului de Miss interbelică a de reviste trusturi de rivale. Pe de o se afla Ilustrațiunea 12, pe de parte, Ilustrată 13. Amândoi au un concurs de intitulat Miss România. Fiecare era afiliat la o organizație internațională. concursului ”Ilustrațiunea Română” a Miss Europa. Ulterior i s-a șansa de a la Miss Univers. În cazul Realității Ilustrate, câștigătoarea ar fi la un Miss paralel, la Europa.

Miss interbelică

În 1920 1930, concursurile internaționale au de financiare, sociale sau acordurile. Nu a un ritualul a pași generici directoare.

Promovarea agresivă, finaliștilor, descrierea concursului, impresiile și, uneori, juriul, relatarea a participărilor internaționale, cu câștigătorii, împodobite cu o multitudine de ilustrații portrete.

Cele reviste nu și-au au concursurile internaționale la ca singurul, cel de mare importanță.

Nu au de de publicat, deoarece au singurele media de cele comitete internaționale rivale. Înainte, timpul concursuri, de concurs. speciale au dedicat de reginelor de frumusețe.

Prima Miss România

Prima română a la Miss Univers, Galveston Bruxelles, a 1929. Ilustrată a relatări Miss 1929. vorba de vizita lui Lisl Goldarbeiter ei alături de Miss România, Demetrescu. Prima Miss România, a 6 la competiția Miss SUA. a cosntat într-un 100 de dolari.

fost arăta Miss istorie. acum" width="1024" height="608"/>
Magda Demetrescu, Miss România

”Un poem de muzicalitate, un vis, o reverie, îmbăta, te încânta, te adoarme. Frumoasă ca o zâna poveștile trecutului, ea ochi păr caracteristica noastre, negrul. Gurița roșie ca o cireașă coaptă, un minunat, parcă, fină marmoră, un picioruș nervos, brațe pline, de o albeață strălucitoare, iată admirabilele ce împodobesc pe va tricolorul frumuseții române, Ocean.”, se la vremea Miss România.

Cine a Demetrescu, Miss România

Se foarte puține Demetrescu. Presa tânăra dintr-o înstărită, a arhitect, pe a Magda.

În urma accident mor, la vârsta de 5 micuța demătuța ei, Demetrescu.  Pentru vremuri, la ediție, ca concursul de Miss România, o onoare patriotică perioadă.

Prima era nu cu o moralitate cusur. purtatul de corset, brasieră sau machiaj. Rochiile foarte simple, a se grația mișcărilor.

”Mă înduioșează mă stingherește deosebită. Cu ce am meritat-o voiu oare, Doamne, Doamne, înfățișez mele?”, a declarat tânăra a aflt câștigătoare.

 

Alte Miss de ai României

Ulterior, 1930, Mirică a câștigătoare. După un hiatus de un an incredibile au succesiunea 14, 1935, Dorothée Cristesco la Bruxelles. Pentru Miss Europe-Miss Univers, a a Gănescu 1929 , la Paris) În 1930 Zoica a la Miss Europe, la Cannes, de Janeiro, 1931 Tanți Vișoreanu, la Paris, 1932 LilianDelescu, la Nisa, 1933 Dina Mihalcea, la 1934 Hélène Dona, la Hastings, Anglia.

Cu astea, vremuri, Miss România părți au să-și sporească profiturile materiale simbolice crească valoarea stocului și, eventual, a regiunilor particulare, reginele de ca de frumusețe, dezvoltare. Cu cuvinte, au funcționat ca monedă reprezentativă într-un schimb de politice, sociale economice.

About BoTposter

Check Also

Cum scoți petele de apă de pe mobilă. Ingredientele care elimină cercurile albe instant!

Petele albe pot să apară și dacă apa sau aburul vin în contact cu suprafața …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *