Breaking News

Cer Ministerului Sănătății investigarea cazurile testelor fals-pozitive! Au fost oameni care au trăit momente traumatizante, fără să primească nici o explicație!

Testul de referință diagnosticarea COVID-19 Real PCR, suspecți fiindu-le de exudat nazofaringian faringian.

Teoretic, rata de de mică. Numeroasele cazuri evidențiate mass-media, lipsa clare, logice, urma cercetări a acestor cazuri nu urma presupuneri, au o a populației corectitudinea acestor teste, fals-infectate au trăit dramatice.

“Recent, am aflat cu stupoare cazul doamne Topoloveni, Argeș, s-a dus la un (fiind însărcinată) dar, ce i s-a la internare, se de pe a bebeluș, a printr-o experiență traumatizantă.

Din ce a doamna, i-a la cerere, contra-cost la insistențele cu i-au probe. Surpriză, rezultatul a negativ!

Practic, femeia însărcinată, de naștere, a trăit o adevărată dramă, trecând prin emoționale extreme, suporte nu fi decente pacient, cu frica de a fi infectată, nu a repete un de de a fi într-o infectate!

Și gândindu-mă la acest caz, mi-am amintit de un cel puțin la de cunoscut: 23 de fotbaliști de la au urma testelor de a SARS-CoV-2 ca apoi, la repetarea testelor, negativ! Înțelegem, o (din cauză umană, a aparatelor, a reactivilor, ministrul Tătataru explice), 23 26?

Mi se anormal ca asemenea cazuri nu anchetate clarificate de există, la au de a populației.

În al rând, măsurile se iau, ajung aceste fals-infectate, trăiesc șocuri emoționale.

Cred au știe de unde teste corecte!”, a subliniat deputatul.

Actualitate

05 Aug, 17:10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *