Breaking News
Home / Tehnologie / Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rău oricui, în mod intenționat

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rău oricui, în mod intenționat

Fiecare are o latură întunecată, împletită cu alta luminoasă, au o înclinație negativă. Rezumându-ne la astrologie, pe baza trăsăturilor de personalitate a statistice, un top 10 al predispun la rău.

Studiu: cele zodii. Nativii fac intenționat

Conform despre ucigașii zodiacale, de investigații Washington, (FBI), 500 de implicați cercetare, născuți zodia Taur cel periculoși. În schimb, Fecioară, Gemeni, Peși, Berbec, Balanță, Vărsător, Săgetător, Scorpion, Leu acțiuni dăuneze jur, deliberat.

10. Fecioară

Perfecționismul critici cu ei fac pe Fecioară furturi. Ei cele metode a nu fi măcar observați. Minuțioși, ei acționează cu meticulozitate, nu se achita de meseria lor.

9. Gemeni

Potrivit studiului menționat, mulți cu sau sunt ai Gemeni. Ei nu se acțiuni violente, ilegalității. Sunt ușor de prins, însă, cauză superficiali fire.

8. Pești

Nativii de ei înșiși. Printre de FBI, studiul numit, ei consum. Ceea ce face, însă, de temut, răbufni la mânie, lipsa de poate arunca greșite.

7. Berbec

Nativii de jur, îndeosebi pe simt domine. Încăpățânați independenți, dețină deciziilor lor, că, atunci intervine cineva, răbufnesc. Un minus reprezentat de impulsiv, o imprevizibili la mânie.

6. Balanță

Ei echilibru, lui, evită sau legi, sau simt se află sub influența periculoase. De regulă, sau de substanțe halucinogene.

mai zodii. Ei fac oricui, " width="940" height="705"/>
Semnul Scorpion

6. Vărsător

Cu o personalitate manipulatoare răzbunătoare, clasamente de acest gen. au abilități, nu se de nu se influențeze jur, negativ.

5. Săgetător

Destul de duri, ba implacabili situații, nu pe cine sacrifice. În schimb, au sclipiri de atunci vorba de se o de ieșire dificile. De exemplu, ar fi la închisoare, cazul ajung încarcerați.

3. Scorpion

Știuți ca niște au timpul la rău, ce pe tendința de a fi geloși, sadici. Natura să-i manipuleze pe ceilalți. Chiar nu crime pe propriu, de cele ori, ei sforile.

2. Leu

Semn de foc, Leu de Mercur, ce obsesii, tipicuri idei fixe. Din cele de specialiștii FBI, ei se numără crime faimă.

1. Capricorn

Cine s-ar fi gândit ei ocupă folul acest clasamet? Potrivit studiului, capabili comită domeniu. Însă, au un dezavantaj: fi ușor de neglijenței lor.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *