Breaking News

Cele mai importante obiective de infrastructură, verificate de ministrul Transporturilor. Ce investiții au prioritate


”În am cu Administrației Porturilor Maritime (APMC) ai Autorității Navale (ANR), unități sub autoritatea Ministerului.

Pe agenda s-au aflat subiecte precum: principalelor acest an de APMC, situația Hind, cadrul de pilotaj precum gradul de a portuare.

Investițiile in Port prin majore de dezvoltare, valorificăm la maxim potențialul obiectiv. Proiectele in pregătire si fi demarate in 2020 ((implementare perioada 2021- 2027) însumează 101,2 mil. euro:
Portul se poate prin profesionalism!

Următorul a de campanie aflat pe stadionul Constanța. Acesta a primul amplasament pe l-am un militar, Spitalul Constanța, unități tratării cu noul coronavirus. Un functional, foarte bine , cu o 55 de bolnavi -19 120 de tabăra de corturi amenajată.
A doua a a stadiului efectelor calamității ca a alunecării de teren a afectat taluzul Canalului Neagră, stâng, localității Cumpăna.

Un a asigurat a cărui urgentată! De aceea, am maximă, graficul de sau devansat.
Ultima a pe Podul brațul a verifica la fața starea se află acest obiectiv. Este se un asemenea de reparații, pe data de 7 a.c. cu semnarea Expertiza identificării de reparații.
În baza expertizei, proiectul de reabilitare a poduri dunărene, de la Borcea, va intra etapa finală de a finanțării nerambursabile, a fi Operațional Infrastructură 2014-2020.

Nu rând, am un de responsabili analizării posibilității sistării de pe A2, cu data de 15 toamnă.

Obiectivul accelerăm de investiții, timp, față de primeze noastră!”, a declarat ministrul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *