Breaking News
Home / Tehnologie / Cele mai ciudate 15 descoperiri din întreaga lume. Oamenii de știință nu au avut nicio explicație. FOTO

Cele mai ciudate 15 descoperiri din întreaga lume. Oamenii de știință nu au avut nicio explicație. FOTO

15 arheologice globului, nu nicio explicație. Oamenii de știință au rămăs explicații.

15 întreaga de întrebare. au răspuns

Aceste descoperiri fi răspunsuri. De exemplu, precum Stonehenge, Otzi, de Gheață, sau Lascaux, de arheologii au turburați intrigați satisfăcuți. o listă cu cele uimitoare, de-a bizare, făcute vreodată.

Dispăruți de 75 de înghețați zăpadă

Salvamontiștii au recent un soț o soție dispăruți de 75 de ani. Surprinzător, un viață, o fiică, vârstă de 79 de ani. Ea a aflat soarta părinților ei, care, ce au la vacile într-o zi, nu s-au acasă.

Otzi, de Gheață, alături de hainele sale

Unul cele Otiz că, deși Epoca Cuprului, perioada au oară de metal, alături de cele consacrate, piatră, a mumificat alături de sale.

Stonehenge

Stonehenge este un atemporal. Pietrele stâncile stivuite un cerc. Se ar fi astronomie, sărbători. întreaga a Stonehenge, deoarece proiectarea sa de a omenirea.

Picturi rupestre Lascaux sau poveste tragică?

Adânc pământ, au de a comunica prin desenarea pe pereți. Una cele secolului picturile peștera Lascaux, Franța, au accidental. Desenele de acolo ne o a ce era pe atunci.

Creatorii dispăruți ai statuilor Moai

Unul cele se află pe Paștelui. Pe acum nu se știe ce s-a cu săi, cercetătorii nu ce însemne aceste statui gigantice piatră. Unii de pe insulă au murit de sau au vânduți ca sclavi. Un sigur: statuile acel loc.

Omul Tullond: sau al odihnei?

Omul Tullond un cadavru mumificat al om a trăit al IV-lea î.Hr., perioada caracterizată ca preromană a fierului. El a 1950, într-o mlaștină, cu o frânghie capului, peninsula Jutland, Danemarca. Victimele sau de aruncate mlaștină.

Croghan Man: pietrificat de moarte

Omul Croghan o a de renumit, într-o de bună, a murit cu urmă. starea acestuia unghiile, definite proeminente.

Moartea a femeii La Brea

La Brea om al căror au La Brea Tar Pits Angeles, California. Oasele, într-o groapă, 1914, reprezentau scheletul al femei.

Mecanismul Antikythera

De ori, acest artefact a primul computer. Găsit pe un naufragiu, computerul ar sau arăta stelelor. Se acest primele de acest gen vreodată.

Fecale umane

The Lloyd’s Coprolite un mare paleofaeces sau un specimen de umane desecate, de arheologii de la Trustul Arheologic excavau așezarea vikingă Jórvík Anglia.

Manuscrisul Voynich, de răspuns

Manuscrisul Voynich cu atenție, nu poate fi citit. indescifrabil, descriu acum. Cartea scrisă cu un mort, uitat, de secrete.

Piatra Rosetta, o cunoaștere

Piatra Rosetta o stelă egipteană, 196 î.Hr., timpul domniei regelui Ptolemeu al V-lea, are inscripții aceluiași diferite. Ea a sculptată granodiorit, perioada elenistică.

Orașul pierdut al Pompei, istorie 

Când Vezuviu a erupt, Pompei a calea sa. Căldura cenușa vulcanică au orașul pe săi. Cu acestea, au arși capturau momentul morții lor, scheletul necedând fața lavei.

Linii Nazca, destinate sau străinilor?

Nu făcute cu exactă, se a de sau spațiu. Liniile nu au timp, ci au mesajul sau lor.

Nave Khufu prin moarte

Dintre artefactele găsite, egipetene un mister. au sub pământ a de apoi. Navele nu au fizic, thetravel.com. 

About BoTposter

Check Also

Cea mai bună veste pentru clienții Mega Image. Sunt gratis până la 31 decembrie

Veste magnifică pentru clienții mega Image! Ce urmează să apară în magazine? Acestea sunt gratis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *