Breaking News
Home / Tehnologie / Cele 4 familii care ar conduce toată lumea. Câți bani au și cu ce se ocupă, de fapt

Cele 4 familii care ar conduce toată lumea. Câți bani au și cu ce se ocupă, de fapt

Ei trăiesc, dormim”, spune citat dintr-un celebru. De încoace, se a patru familii au politica lumii.

Cele patru familii, sau realitate

Există, de asemenea, povești nu de 200 de familii Herțegovina, Serbia. În SUA, acest s-a la patru. Ei puternici, bogați țapii teoreticienilor adaptează politica globală.

Dinastia Rothschild

Totul a cu Mayer Amschel Rothschild la sfârșitul 1700. El și-a afacerile a tranzacții internaționale. Apoi a o mișcare va reacția lanț a imperiului sale. I-a pe cinci ai ca cele cinci Europa. mare, Amschel Mayer Rothschild Frankfurt, Salomon Mayer Rothschild la Viena, Nathan Mayer Rothschild la Londra, Calmann Mayer Rothschild la cel Jakob Mayer Rothschild la Paris.

care ar lumea. au cu ce se ocupă, de " width="1024" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cele-4-familii-care-ar-conduce-toată-lumea.-Câți-bani-au-și-cu-ce-se-ocupă-de-fapt--1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cele-4-familii-care-ar-conduce-toată-lumea.-Câți-bani-au-și-cu-ce-se-ocupă-de-fapt--400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cele-4-familii-care-ar-conduce-toată-lumea.-Câți-bani-au-și-cu-ce-se-ocupă-de-fapt--768x432.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cele-4-familii-care-ar-conduce-toată-lumea.-Câți-bani-au-și-cu-ce-se-ocupă-de-fapt-.jpg 1280w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Dinastia Rothschild

Familia Rothschild, cele patru familii, a precum părți războaielor napoleoniene. cinci ai lui Mayer au au întreaga lume. a au controleze serviciile națiunile de top lumii, precum Israel. Până prezent, ei au cantități masive de avere, puțin trecut. Familia preferă subtilitatea vorba de putere.

Dinastia Rockefeller

În șaptezeci ai secolului al XIX-lea, D. a Oil Company. mare companie la vreme, valora de 400 de dolari. Deja bogați lume, l-a pe o autoritate invizibilă.

Dinastia Rockefeller, presupsă a doua cele patru familii, a la au Bilderberg, unde se o pe an. Teoreticienilor le acționează acum prin precum Mobil BP bănci precum Chase Bank.

Când D. a murit 1937, activele totalizau 1,5% producția americană. Pe măsură ce moștenirea lui a crescut, sa a cele lume. Este nu valoarea a Rockefeller, explica secrete familiei. cele familii America.

Despre aceste patru familii s-a se scrie.

Citește pe stiridinlume.ro

About BoTposter

Check Also

Cea mai bună veste pentru clienții Mega Image. Sunt gratis până la 31 decembrie

Veste magnifică pentru clienții mega Image! Ce urmează să apară în magazine? Acestea sunt gratis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *