Breaking News
Home / Tehnologie / Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi împreună

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi împreună

Fericire mare cântăreţe muzica românească. Deşi a secret, s-a aflat cu cine se iubeşte. Acesta cel showbiz.

Cine cel showbiz

Ana Baniciu al cer. Câştigătoarea al “Asia Express” trăieşte, nou, iubirii. Aceasta un cu Edy Kovacs. Deşi nu au relaţia, doi prietenie, ne de pe Instagram. a postat, de curând, o de romantică: stă pe său, pe o plajă. Se doi plecaţi vacanţă.

Iată fiica lui Baniciu şi-a găsit, sfârşit, fericirea, ce, de-a timpului, se nu îşi găseşte jumătatea. O fotografie de pe doi stă pe şi tine de mână un misterios.

“Pentru eu de părere ți-l cu mâna ta eu am cam greșit. Am eu mereu schimb bărbații. Mi-am nu asta. E o foarte mare un om. Trebuie, efectiv, conviețuiești sau, nu, te pe tău. Și asta am făcut, apară pe ideal”, spunea, cu un an, artista.

mai showbiz. Prima cu doi împreună" width="1000" height="600" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cel-mai-nou-cuplu-din-showbiz.-Prima-imagine-cu-cei-doi-impreuna-2.jpg 1000w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Cel-mai-nou-cuplu-din-showbiz.-Prima-imagine-cu-cei-doi-impreuna-2-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 1000px) 100vw, 1000px"/>
Cel showbiz. Prima cu doi împreună

Cine Edy Kovacs, noul iubit al Baniciu

Un de succes, un de mari. De-a timpului, Edy a showbiz-ul românesc. Mai exact, ar fi relaţii cu Crudu, Avădani sau Calina Roman, nepoata lui Roman.

Părinţii lui ar fi proprietarii Oradea. Mai mult, aceştia au şi un de Bucureşti, pe litoral, la Nord, deţin un restaurant cu autoservire.

Deşi presa de scandal a relaţia doi, se Ana Baniciu nu doreşte pericliteze tată. A spus-o cântăreaţa, într-un interviu.

“Purtând de Baniciu, am o foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș Playboy. Nu mi-aș dori, ca idee. Dar mi-aș într-o de genul, deșucheată, nu aș ar fi un mare haos ar fi joc.

Exagerez acum, asta se general. Nu fac wow. Trebuie am mereu responsabilitatea asta pe umeri conștientă de râs”, a artistă, de la Libertatea.

About BoTposter

Check Also

Răsturnare de situație între George Burcea și Viviana Sposub. Reacția care schimbă totul

În plin divoț cu Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub și-au început relația. Mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *