Breaking News
Home / Tehnologie / Cel mai mare impact pe care îl are tehnologia asupra noastră are legătură directă cu memoria

Cel mai mare impact pe care îl are tehnologia asupra noastră are legătură directă cu memoria


Internetul și, general, computerul au un impact funcționează memoria nostru. Ce are funcția de a memoriei aplicații ne ajuta construim un “al creier”.

Dacă se pe nu le uitai, poate fi un răspuns. pe termen (sau de lucru) și, cu excepția cazului la pe ți-l de câteva ori, cel probabil vei uita. Este o „caracteristică, nu o eroare” a concepute de memorie.

Memoria noastră alcătuită nu una, două, ci componente: un registru senzorial, de pe termen lung.

Când te la copilărie sau câteva de franceză, te bazezi pe memoria pe termen lung. Dar reții câteva idei a le împreună, un sau o problemă, memoria de lucru.

Ce are tehnologia e (pozitiv negativ) creierul memoria? Cu cunoștințele de nevoie, alături de de smartphone-urile acum o extensie a ființei leneș sau eficient, sau un al două?

„Nu ne aminti” lucrurile, deoarece o a ce memoria noastră de lucru. obișnuiau ar aproximativ șapte bucăți, acum se memoria de aproximativ patru de informații.

Mutarea de la „lucru” la „pe termen lung” practică

De obicei, repeți vei șansa notezi, ca nu uiți. Repetițiile necesare, de disipare nu amintirile. De te-ai închizând a pătrundă limitate memoriei de lucru, ce te concentrezi?

Oricum, o accentuată ce-ți amintești. „Curba uitării”, se numește, primele 24 de ce ai ceva. de uiți, procentual, variază, nu-ți examinezi materialul, o mare se uită. Ceea ce zi are reținut 30 de ani.

Pentru a îmbunătăți reținerea, se de spațiată. Această tehnică a ce păstrezi, asigurând spațiul repetării. Repetarea de vocabular sau a de rezolvare a problemelor, de exemplu, zile.

Vestea memoria noastră pe termen are de articole. De fapt, exista de obiecte se reciproc. Îți poate fi de ai nevoie, cu excepția cazului repeți de cel puțin câteva ori. conexiunilor sinoptice se se întărească într-o structură durabilă.

Cum ne nu uităm

Memoria pe termen importantă, deoarece unde stochezi concepte fundamentale adesea ce afli. Având memoria pe termen lung, face, de asemenea, memoria de largi, abstracte. Oferă gândirii „bogăție” „acces asociativ”.

Bogăția se la teoria un mare de se am acolo, undeva profunzime gândirii noastre. Accesul asociativ gândurile fi prin asocieri semantice sau perceptive – amintirile fi de înrudite, de de categorii, de un miros, de un sau o fotografie sau de neuronale aleatorii.

Dar acum, desigur, nu ne obosim o muncă memoria noastră pe termen lung. Avem internet, la urmă.

Cum ne tehnologia memoria

E te influențează tehnologia memoria – pe laptop, aplicații precum Obsidian se pe „gândirea rețea”. E de remarcat au potențial chimia sau buclele de feedback nostru.

Aceste la sarcinii cognitive, lăsându-te o mare ce se o externă. În noastre, “amintire a amintirii” a puțin necesară. de recunoaștere (adică de a judeca un obiect, persoană, sau acum a sau anterior).

Cercetările au arătat internetul ca un de externalizată. „Când se la informații, au de rechemare a sine”, spune un studiu.

Dacă „știi” să-l (thank you, Google!), cam aceeași ca un umplut cu o mulțime de pe termen lung. Și aplicații de „gândire rețea” ne de stocate, o o bine stocată.

Așadar, nu s-ar spune ne pierdem de a ne aminti. ci nu fac efort a muta memoria noastră de memoria noastră pe termen lung. Dependența noastră de memoria de rechemare atenția noastră poate nu de precum unii. Iar internetul pe ne ajută. acționează ca un al creier. Și asta ne eficienți.

About BoTposter

Check Also

EXCLUSIV Alex Bodi voia să o oblige pe Bianca Dragușanu să se prostitueze? Declarațiile alarmante ale fostei soții, cea care l-a denunțat pe interlop

Noi detalii șocante ies la iveală în cel mai controversat dosar de prostituție al ultimilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *