Breaking News
Home / Tehnologie / Cei doi hormoni care ne-ar ajuta să ne controlăm genele

Cei doi hormoni care ne-ar ajuta să ne controlăm genele


Noi cercetări leagă serotonina dopamina nu de dependență depresie, ci de de a genele.

Capacitatea dopaminei a creierului, pe transmiterea semnalelor prin sinapse, de a intra de a gene specifice. Ne completează înțelegerea geneticii dependenței de droguri. Pofta de dependente, ar fi cocaina, poate fi de gene dopamina, circuitele la baza dependenței.

În curios, sugerează, de asemenea, un la medicamentele de de a fi eficiente.

Jean-Baptiste Lamarck avea o teorie trăsăturile dobândite prin ar fi generației următoare. Biologii au moșteni pe le-au dobândit viață, nicio a secvenței a noastre. Totul se epigenetică – o de expresie poate fi moștenită, nu codul genetic. se substanțele creier, ar fi dopamina, un important.

Toate codificate secvența a noastre, trăsăturile aleatoriu de gene ovul spermă, o nouă viață.

Astfel, instrucțiunile codificate într-o secvență de patru molecule (nucleotide prescurtate A, T, G C) pe catena a ADN-ului. liniar destul de lung, deci cu grijă bobinelor de proteine, cu banda magnetică înfășurată bobinelor casete.

Cum acționează pe noastre

Genele moștenite activate sau inactivate a un dintr-un ovul fertilizat, gene specifice de-a vieții, a ca proteinele ca funcționeze.

Așadar, o activată, ​​speciale se pe ADN, secvența de de acolo fac o de folosință a acelei sub de ARN mesager. ARN-ul mesager transferă instrucțiunile ribozomii celulei, descifrează codul fac proteina specificată de genă.

Dar nimic acestea nu la ADN. analogie, banda magnetică strâns înfășurată, nu de pe casetă. Epigenetica prin desfacerea benzii sau nu, a ce instrucțiuni efectuate. În moștenirea epigenetică, codul nu modificat, la este.

Acesta motivul corpul fi de diferite, are identic. Dacă ADN-ul nu diferitele bobine – ​​numite histone – celulei nu poate codul ascuns. Deci, ar corpusculi roșii sânge, de exemplu, neuroni.

Cum pe le citească?

Bobina de histone pe o ADN-ul gene specifice marcată cu o etichetă specifică, ca o notă moleculară post-it. marker direcționează ​​să „rostogolească banda” deruleze ADN-ul de la histona (sau nu o ruleze, de etichetă).

Este un multe, nu ne-am o substanță a creierului ar juca, de asemenea, un important.

Neurotransmițătorii molecule neuroni. Această semnalizare ne gândim, învățăm, experimentăm și, atunci semnalizarea neurotransmițătorului se strică, dificultăți sau boli mentale.

Serotonina dopamina acest proces

Ambele monoamine, o clasă de neurotransmițători implicați boli psihologice, ar fi depresia, tulburările de anxietate dependența. Serotonina ajută la reglarea dispoziției, medicamentele sub de inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei prescrise pe scară largă tratarea cronice.

Credem prin creșterea nivelului de serotonină creier, ce neuroni, circuitele neuronale, controlând starea de spirit, motivația, anxietatea recompensa. are sens, sigur, de o sau depresia.

Dopamina, pe de parte, neurotransmițătorul circuitele de creierului. Produce acel puseu de euforie izbucnește ceva.

Aproape drogurile, ar fi cocaina alcoolul, nivelul dopaminei, recompensa dopaminergică la de droguri. Un de ar fi o cauză a depresiei, ce ar ajuta la explicarea motivului cu depresie se automedica prin consumul de ilicite dopamina.

Ce cercetările

Dar cercetările făcute de Ian Maze, la Școala de Medicină Icahn Sinai, au arătat serotonina are o funcție: poate acționa ca post-it-uri.

Mai exact, se poate lega de un de histonă sub de H3, de umane (precursorul de celule) serotoninergici. Când serotonina se leagă de histonă, ADN-ul se detașează, pornind într-un serotoninic, ce gene păstrându-și ADN-ul strâns înfășurat.

Această a lui Maze se dopamina ar acționa similar, reglând de droguri. În lucrarea științifică aprilie au arătat aceeași enzimă atașează serotonina la H3 poate cataliza dopaminei la H3.

Împreună, aceste reprezintă o imensă înțelegerea noastră acestor substanțe chimice. legarea la histona H3, serotonina dopamina regla transcrierea ADN-ului ARN și, consecință, sinteza specifice acestea. aceste bine-cunoscute neuroștiințe dubli, acționând ca neurotransmițători, ca maeștri ai epigeneticii.

Echipa lui Maze a nouă relație. Mai au țesutul de la consumatorii de cocaină. Au o a cantității de dopaminilare a H3 grupul de dopaminergici într-o a creierului ca dependență: tegmentală ventrală sau VTA.

Experiențele pe le citite

Aceasta o corelație interesantă, totuși, că, a afla consumul de dopaminilarea H3 neuroni, cercetătorii au șobolanii ce li s-a administrat de 10 zile. La ca de umană, dopaminilarea H3 a scăzut VTA de șobolani.

Cercetătorii au descoperit, de asemenea, un de la o ce au ia cocaină, cu o dopaminilare mare a H3 la de control. Această ar fi a ce gene se sau se opresc, recablând circuitele de creierului provocând o dorință de timpul retragerii.

Într-un însoțește cercetarea, Jean-Antoine Girault de la Sorbona a o finală, intrigantă. Știm tipică a impulsului provocând un de a concentrației de neuronilor ajung la nucleu.

Dar Girault a remarcat enzima catalizează dopaminei la H3 este, de asemenea, reglementată de nivelurile de intracelular. În acest fel, conversația nucleu, sugerând neuronală – de un comportament – ar atașa epigenetic dopaminic la de de droguri. Așa se experiențele pe le viață ce gene nu.

About BoTposter

Check Also

Dramă la funerariile lui Diego Maradona. Poliția a acționat în forță, fanii au răbufnit

Milioane de oameni din întreaga lume plâng după moartea lui Diego Maradona, cel mai mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *