Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Cea mai puternică femeie din lume. 90% dintre bărbați nu au forța ei. Cum arată

Cea mai puternică femeie din lume. 90% dintre bărbați nu au forța ei. Cum arată


Brittany „Flex” Watts a sport la un ce stilul de viață începuse o copleșească. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o a se concursurile la urmează participe.

Brittany, o puternică. 90% bărbați nu au forța ei. Își subestimează partenerul

Brittany Watts, vârstă de 31 de acum, cu într-un seară, bând de cele măsură. La vârsta de 20 de ani, ei a o de sănătate, l-a la un de atunci a să-și viața. Nu o fanatică a fitness-ului, ci se poziționează pe 13 la feminin. Brittany spune „95% bărbații din sala de sport unde se antrenează nu se ridica pe la nivelul ei” nu a împiedicat-o să-și ce privește performanța pe s-o sferă.

De altfel, câtă vreme globul a blocat, ea a personal de a ridica 360 de clasată pe primul feminim la IFBB la an. Brittany participă la competiții sportive de prealabil. judecați de de al trupului costume de baie minuscule, arătat pe pieli bronzate special aranjat cu un strident.

„Culturismul mi-a viața. autodistructivă”

Femeia estimează ea participă la acest gen de competiții 5.000 de lire sterline pregătindu-se un spectacol, ce bărbații au o mică. Dar ea o pe o iubește, ea.

„Culturismul probabil mi-a viața, eram foarte autodistructivă”, a declarat tânăra Barcroft.

Ea s-a mutat la cu câțiva a-și acest sport. De asemenea, pe profesional merge excelent, Brittany și-a marea dragoste. Îl locuiește cu într-un apartament pe cu bulldog-ul francez, Ron. Cuplul se antrenează zi, Brittany paie pe spunând probabil ar câștiga ei într-un concurs de culturism.

About BoTposter

Check Also

Orașul care înlocuiește asfaltul cu verdeață. Ce sunt rugați oamenii să facă, urgent

În timp ce în alte țări abia acum se toarnă asfaltul în unele zone, Olanda …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *