Breaking News
Home / Tehnologie / Cea mai bună plantă pe care trebuie s-o ai în casă. Este perfectă pentru respirație

Cea mai bună plantă pe care trebuie s-o ai în casă. Este perfectă pentru respirație


Este frumoasă, ușor de „o gură de curat” sănătate. Aceasta pe ar trebui o casă.

Planta ce nu ar trebui să-ți casă. Este de a curăța încăpere

Cunoscută sub denumirile de „voalul miresei”, „planta păianjen”, „crinul verde” sau, oficial, „Clorophytum comosum”, plantă de apartament cele ușor de aduce beneficii sănătății jur.  Este recunoscuă de de a purifica încăperile ținută.

Planta ia forma tufe, cu subțiri, lungi, brăzdate de dungi albe. De aceea, se pusă ghivece încât, pe măsură ce crește, frunzele ei vasul, precum un voal, spune numele. Ea mici, delicate, de stelată, albe. Sunt parfumate se dezvoltă separat, la tije lungi.

Cum se îngrijește voalul miresei

Fiind originară de Sud, planta voalul miresei nu deloc pretențioasă foarte ușor de îngrijit. Mai mult, se dezvoltă într-un ritm alert la variațiile de temperatură lumină. Evitați, totuși, expunerea la directă, a uscarea frunzelor la vârfuri. În anotimpul rece, recomandat ca planta nu expusă la de 5-10 grade Celsius.

Rădăcinile ei groase, fixate bine pământ, ce plantei rezistență de umiditate scăzută. Între udări, pământul se usuce. Nu suportă de sub ghiveci, rădăcinile putrezindu-i destul de ușor. Iarna, la scăzute, udata foarte rar.

Nu deloc pretențioasă vorba de solul plantată. îngrășământul lichid, diluat apă administrat o pe lună, timpul lunilor an.

În ce periculoasă 

Frunzele plantei voalul miresei toxice pisici, acestea tentate le mănânce. Cu planta nu otrăvitoare, nu recomandată, totuși, cu de casă, nu poate fi ținută de ele.

Cea perioadă propagarea voalului miresei primăvara. Planta se poate îmnulți prin semințe. În cazul exemplarelor mature, ca armonioasă, ar trebui rotit măcar o pe săptămână, ca plantei la lumina, evitându-se creșterea asimetrică.

About BoTposter

Check Also

Când se redeschid piețele. Ce restricții trebuie să respecți acum

Vineri, la finalul ședinței de Guvern, șeful DSU Raed Arafat a anunțat că piețele agroalimentare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *