Breaking News
Home / Stiri Noi / Ce trebuie să faci la salonul de înfrumusețare ca să nu te infectezi. Medicii români și OMS atrag atenția asupra acestui detaliu

Ce trebuie să faci la salonul de înfrumusețare ca să nu te infectezi. Medicii români și OMS atrag atenția asupra acestui detaliu

Transmiterea coronavirus se poate ducând au la gură, sau ochi, iar, acest context, foarte ne spălăm pe mâini nu ne atingem fața.

Când o suprafață contaminată, de o mână nespălată, contact cu ochii, coronavirusurile se pe suprafața ochilor. De aici, se consideră poate prin conjunctivei, membrana față a pleoapa interioară.

Transmiterea prin nu des de a coronavirusului, bine de a evita acest fel.

Cu la oculară, Dr. Fauci, epidemiologul de la Casa Albă, a recomandat poarte de protecţie sau ca o măsură contractării coronavirus.

Și medicul Dorobăţ, managerul de Iaşi, ochelarii de la de înfrumusețare.

”Prin purtarea ochelarilor, profesorul atenția astfel, se bine ce privește prezența de încărcate cu care, cu mâinii, foarte ușor la nas. a măștii a de ar fi benefică. ar fi purtarea ochelarilor? De exemplu: la de înfrumusețare. De altfel, am mască, de ochelari. 

De asemenea, ochelarii ar fi necesari la lucrează la supermarket, de casierie, unde destul de păstrezi o distanță. Aș recomanda dubla special acolo unde, punct de profesional, nu distanța de 1,5 – 2 metri”, a declarat medicul Dorobăţ, într-o intervenție televizată.

About BoTposter

Check Also

Ligheane și găleți cu bani, la ”fabrica de permise”! Peste 1 milion de euro și zeci de kilograme de aur găsite de procurori

Acțiunea DNA Suceava vizează 9 instituții publice. Pe lângă Serviciul de Permise și Înmatriculări Suceava, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *