Breaking News
Home / Tehnologie / ce trebuie să faci ca să nu-ți pierzi zilele de vacanță

ce trebuie să faci ca să nu-ți pierzi zilele de vacanță


Dacă te-ai obișnuit să-ți de cu vacanță, acest nu posibil. Formalitățile de de menționate lege ca niciodată.

Până la sfârștiul an, legislației România, angajatorii programările concediile de viitor. Legislația foarte acest punct de de timp, rareori vezi de aceste prevederi.

Ideea de angajatorii se consulte cu salariații ce perioade să-și ia de pe parcursul viitor, avocat.net. Ca referință, de perioade de se codul muncii.

Mai atât, obligați respecte programările făcute de firma la lucrează privința concediului de odihnă, nu o la adresa de a perioade.

Potrivit codului muncii, de se efectuează  “în baza programări colective sau de cu consultarea sindicatului sau, caz, a reprezentanților salariaților, programările colective, cu consultarea salariatului, programările individuale. Programarea se la sfârșitul calendaristic următor”.

În România, angajatorilor au renunțat la programările a angajați, le impună. Chiar consultați, am sus, nu atunci firma cine ce perioadă va să-și ia de odihnă.

“Din textelor de lege observăm perioada un salariat poate de nu al părților, salariatul consultat, angajatorul cel programarea”, au explicat, trecut, Anghel, associate, Olteanu, avocat colaborator, de la Țuca Zbârcea & Asociații.

About BoTposter

Check Also

Investigațiile de anticorpi, mai ineficiente ca niciodată: opinia cercetătorilor

Deși se știa de mult timp faptul că majoritatea testelor de anticorpi nu reprezintă cea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *