Breaking News
Home / Tehnologie / Ce tragedie! A murit marele actor Sean Connery. A fost primul James Bond

Ce tragedie! A murit marele actor Sean Connery. A fost primul James Bond

Sir a primul interpret al lui ”James Bond” pe marele (Dr, No”, 1962). Acesta a murit azi, 31 octombrie. vârsta de 90 de luna a an.

A murit marele Connery

Thomas s-a născut pe data de 25 1930, Edinghburgh, dintr-o cu origini irlandeze, scoțiene. a faimos faimosului Bond, fiind, de altfel, primul a pe marele ecran. Astfel, a șapte thriller-urile de spionaj. Cariera lui Sir cinematografue s-a pe decenii, numeroasele au inclus un Oscar, la cel „The Untouchables” (1987), Bafta şi Globuri de Aur.
De asemenea, printre lui Sir se numără „The Hunt for October”, „Indiana and the Last Crusade” şi „The Rock”. În 1989, Sean Connery votat „cel sexi viaţă” de revista People, 1999, la vârsta de 69 de ani, a „cel sexi al secolului”.

Faimos lui Bond

De că, lui James Bond, a de Saltzman ce mulți posibili candidați au eliminați, celebrii Moore, Niven, Cary Grant, mulți alții. Fleming, creatorul lui Bond, i-a adus un lui nuvela sa 1963, On Her Majesty’s Secret Service, menționând de al agentului 007 scoțian la origine. Ca o ironie, Fleming a relatat la casting nu l-a pe masivul scoțian, afirmând era „brut”, cu regizorului Terence Young, a fața lui Fleming. De asemenea, cel a la netezirea „asperităților” lui Connery, timp, cel i-a statura impozantă, de grația feline, timpul secvențelor de acțiune.

Cu cel al a cel al lui Bond, și-a păstrat de atunci de succes, succes alți au acest rol. Ca a de a „Diamantele totdeauna”, a ca la Artists, a simțit singurul prin înțelegere, „Jignirea”, a distrus de studio.

About BoTposter

Check Also

motivul ciudat pentru care a semnat contract cu Amazon

BlackBerry a fost la un moment dat cea mai relevantă companie din domeniul telefoanelor inteligente. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *