Breaking News
Home / Stiri Online / Ce spune Raed Arafat despre carantinarea Bucureștiului. Care este efectul măsurilor anti-coronavirus luate

Ce spune Raed Arafat despre carantinarea Bucureștiului. Care este efectul măsurilor anti-coronavirus luate


 

Ce au măsurile anti-coronavirus impuse s-ar carantina, ce condiții

„La acest nu a fost. suntem undeva la un platou, nu de descreștere, suntem undeva la un platou, cu creșteri, scăderi. nu situația bine la acest moment, nu era acum două-trei săptămâni. Adică măsurile , ce vedem, au un efect. Dar, am , durează 30 de vezi aceste au efectul scontat, și, daca nu, sau suplimentare”, a șeful DSU, seara, la un TV.

Instituirea carantinei se la propunerea DSP-urilor, se la criterii ce pe baza punctaj facut de INSP. În ultima perioadă, au intre carantină prin DSP, avizul INSP, decizia Comitetelor Situații de Urgență, au de stării de carantină.

Starea de carantină nu o pe centrală la acest decizia pe local de DSP-uri, cu avizul cu decizia CJSU, ca, se aprobă, ordinul de mine conformitate cu prevederile legale”, a explicat Arafat.

De ce se ia decizia de carantinare la indici diferiti țară

Șeful a atras atenția decizia de carantinare se la de la o la alta, exista nu incidența COVID-19 aceste cazuri.

„În analiza respectivă, are mulți chestionarul respectiv pe care-l DSP-ul, județe. Cand ei fac analiza nu cifra de incidenta considerare, aspecte, pe medicală, pe linii, de complianța populației. Din asta, localitate, evaluate, masura poate fi diferit. (…) Măsura de a într-o se pe baza evaluării, diferă de la o la alta”, a Arafat.

Secretarul de MAI a amintit măsurile obligatorii care general valabile, pe național: „măsurile obligatorii pe țara – purtarea măștii, interdicția de circulație 23.00, cu incidențele de 1,5 3 la la la activități, au naționale”.

About BoTposter

Check Also

Sărbătoare 1 decembrie – Ce semnificație are această zi deosebită

OrtodoxeSf. Proroc Naum; Sf. Cuv. Filaret cel Milostiv (Tedeum) Greco-catoliceSf. pf. Naum. Unirea Transilvaniei cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *