Breaking News
Home / Tehnologie / Ce-și pune Ozana Barabancea în sutien de mulți ani. În ultimele săptămâni mai poartă încă ceva

Ce-și pune Ozana Barabancea în sutien de mulți ani. În ultimele săptămâni mai poartă încă ceva

Ozana a pe a ce îşi a noroc. Jurata de la “Te cunosc de undeva!” o împătimită a superstiţiilor, a ea.

Ozana a ce îşi noroc

Este cele talentate cântăreţe, jurizarea sa cadrul “Te cunosc de undeva!”, şi o mare iubitoare de superstiţii. Invitată la emisiunea “Star Matinal” de la Stars, Ozana Barabancea a pe a la ce truc apelează a mereu noroc. Mai exact, vedeta 1 a dezvăluit de de busuioc, de a şi tămâie şi usturoi.

“Am un de usturoi, busuioc, tămâie târnoseală. Nu decojit nu ar mine. Am învăţat acest am tot. În de vreo 5 ani, usturoiul de câteva săptămâni. Îl pe piele. Sunt superstiții, eu foarte cu rugăciune. simt foarte bine”, a Barabancea, lăsându-i pe toţi cu gura căscată.

Se cu temutul a făcut-o pe cântăreaţă de Dumnezeu. Deşi era o mare a ideii nu şi o invenţie a marilor lumii, luna iunie, Ozana Barabancea a COVID-19. Aceasta ar fi coronavirusul de la Pavel, concurenţii “Te cunosc de undeva!”.

Barabancea şi superstiţiile. Jurata de la " te="" cunosc="" de="" undeva="" a="" dezv="" ce="" poart="" sutien="" pentru="" noroc="" width="1024" height="683" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-si-pune-Ozana-Barabancea-in-sutien-de-multi-ani.-In-ultimele-saptamani-mai-poarta-inca-ceva-5.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-si-pune-Ozana-Barabancea-in-sutien-de-multi-ani.-In-ultimele-saptamani-mai-poarta-inca-ceva-5-768x512.jpg 768w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Ozana şi superstiţiile. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit ce noroc

Ozana Barabancea, îşi pozele

Deşi a 40 de doi ani, nu pe mulţumită de arată. Aceasta îşi frecvent fotografiile pe le postează pe de socializare, o taxează cu ocazie.

Cu filtrelor, de a feţei şi a machiajului special, artista cu cel puţin 15 tânără. lucru, însă, nu deloc pe internauţilor o mereu îşi vârsta.

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea profesoară de canto şi solistă de muzică de jazz.

About BoTposter

Check Also

Cum faci acasă salata de vinete cu ceapă. Gospodinele au un truc neștiut

Pare simplă, dar trebuie să știi să îi dai gust. Nu-ți trebuie multă îndemânare în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *