Breaking News
Home / Tehnologie / Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă, chiar mâine. Familiile victimelor nu mai au răbdare

Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă, chiar mâine. Familiile victimelor nu mai au răbdare

Procesul Gheorghe Dincă, ”monstrul Caracal”, va fi judecat dispariția Măceșabu va mâine, 21 octombrie, la Olt.

Ce se va întâmpla cu Dincă, mâine

Astfel, la avocații lor. Presa nu va acces, motivul ar fi măsurile de siguranță contextul de coronavirus.

”În contextul evoluţiei de COVID-19 la naţional şi a necesităţii cu a sănătăţii participante la judiciare, preşedintele completului de judecată nu va sala de judecată la data de 21.10.2020 a (aşa reporterii), prevăzute de lege”, a Olt, Libertatea.
Potrivit Libertatea, judecătoarea Cotoi a un articol dintr-o emisă luna de CSM. Ea ca participanţilor la judiciare le de judecată cu 10 de şedinţei.

Dar hotărârea nu sala de judecată, ci poate fi ”limitat, respectării regulilor de distanţare socială”. Conform Constituţia României, dezbaterile au caracter public, ”şedinţele de judecată publice, afară de cazurile prevăzute de lege”.

Gheorghe a trimis judecată pe 15 ianuarie

Astfel, fi secrete primul termen şi atunci ”judecarea publică ar interese de stat, moralei, sau a persoane, minorilor sau justiției”. De altfel, se dosarele de de sau de nu publice, se protecţia victimelor.

Amintim Gheorghe Dincă a trimis judecată de DIICOT, pe 15 ianuarie, de persoane, de minori, viol, calificat profanarea de cadavre sau morminte. Mai mult, Ştefan Risipţeanu de viol, dosar. De asemenea, ca, la primul termen, instanța proces, de trafic.

Tot la primul termen, mâine, cazul nu va amânare a-şi un avocat, ar trebui recunoaştele faptele. În plus, el ar trebui va judecat procedură simplificată, baza de DIICOT.

Pe 14 octombrie, a ppostat un de o fotografe cu fiica ei.

”Cu 1 an 7 urmă, acest șacal te-a răpit, suferință. Suferința mare au provocat-o statului. Luiza, îngerul meu, oriunde ai fi, să-ți o șacalilor te-au vândut. E mult, sper ca o tine blând. Te iubesc, Lulu meu”, a aceasta.

About BoTposter

Check Also

Nurcile ucise în Danemarca au început să iasă din pământ: „Fugiți, vin să se răzbune”

Imagini înfiorătoare. Nurcile ucise în Danemarca în urmă cu două săptămâni au început să iasă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *