Breaking News

Ce se va întâmpla cu alocațiile după decizia CCR? Răspunsul halucinant al lui Ludovic Orban

Întrebat se dubla alocațiile, premierul Ludovic Orban a un halucinant. 

”Împreună cu Muncii, cu Finanțelor, analizăm pe le la dispoziție vom adopta o variantă la creșterea alocațiilor, sigur nu la că, sigur, nu a dubla alocațiile. Avem maximum săpămâni adoptăm situație” a declarat Orban. 

Alocaţiile ar fi trebuit mărite de şapte luni, nu era vorba de o sau sanitară. reiese decizia ieri de CCR, a declarat ordonanţa prin amânase termenul de majorare 1 august.

Specialiştii acum alocaţiile mărite retroactiv, caz părinţii da judecată. 

”Trebuie să spunem că în cuantumul de 300 de pentru copiii sub doi ani, cu dizabilități pâna la 3 ani, 150 pentru copiii 2-18 ani, 18 ani și continuă studiile într-o unitate de profesională, până la acestuia. 

Oricum alocatiile ar trebui să fie cuantum dublat, acum eu că va de pe aceasta.”, a spus Doina Pârcălabu, coordonatorul departamentului de Muncă şi Protecţie Socială PPU-SL.

”Această obligativitate există din 1 ianuarie 2020, e să plătească această sumă, să plătească urmă. Dacă plătim impozite, sănătate ca populația să primească asta, pe le acesor taxe.

Guvernul are de unde să dea bani, 80 de lei, nu știe ce a Cîțu cu bani. Este de economia României, criza că banii să intre circulatțe cu de alocații, pensii. nu poate să revină prin consum”, a Piperea.

 

fie ok" alt="raed arafat explicatii la iesirea de la diicot eu sper sa ok" class="lazy" src="https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2020/07/16/raed-arafat-explicatii-la-iesirea-de-la-diicot-eu-sper-sa-fie-ok-671502.jpg" width="600" height="334"/>
Actualitate

16 Iul, 14:25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *