Breaking News

Ce se întâmplă, de fapt, între George Pian și Jador. Răsturnare de situație în scandalul dintre cei doi

Amenințările lui Pian, vărul lui Mototolea, fostul al Duduianu, nu se termină. Bărbatul are un de răzbunare. Conflictul ar fi Youtube-ului.

George Jador, scandal trendingului de pe Youtube. Au la pace?

Conflictul George și ar fi cu câteva luni, a de l-a muzicale de pe Youtube pe amicul său, Mocanu.

„A el de la el 1 pe Youtube (…). Da mă, ai dreptate, ai 1 2-3 a Mocanu. Păi e regele hiturilor, nebun? Păi cine tu mă, ai pe la tine pe la câinele sau unuia. Tu n-ai un de de rușine? A acum a 1. De ce? Pentru el e numărul 1.

între Jador. de doi " width="900" height="448" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/1-205.jpg 900w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/1-205-768x382.jpg 768w" sizes="(max-width: 900px) 100vw, 900px"/>
George Ionescu. Foto: captură Youtube

Omul, nu a obosit, s-a plictisit 1 a el e 2 3 omul s-a acum te-a pe… era nu infarct, de (…). Pentru ăsta e el, Mocanu, omul e Regele! Pe e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului!

Nu ție! Că tu un prost, nebun? Apropo, vezi pe data de 20 fată pisica, nu prezent, unde te prind, nu te bat. Atât spun“, i-a lui Jador.

Surse anturajul lui Pian, citate de WOWbiz, susțin nu are de se la amenințări verbale: „Vor să-l cheme la o cântare, se liniștesc lucrurile, să-l umilească. Vor să-l genunchi, filmeze falsează”.

Prietenul cu său

Date împrejurările, lui Jador au vadă Ionescu, Puterea Dragostei, al cântărețului, cu ”rivalul”. După ce au filmat s-au ajutorarea lui de la Craiova, amicul lui le-a admiratorilor lui, ce el membrul Duduianu.

„Mie (n.red Pian) mi-a acum pe pace, ok s-au ei. așa!”, a Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *