Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / ce se întâmplă cu ouăle acestor creaturi

ce se întâmplă cu ouăle acestor creaturi


Specia tardigradelor, sub de urși de apă, cu natura indestructibilă. Și tardigradele ar supraviețui ce noi, Soarele, vom dispărea.

Tardigradele de rezistente, capacitățile criptobiotice a se “usca”. În acest fel, supraviețuiască la extreme, radiații. la viață rehidratate.

Până prezent, 60 de de tardigrade au Antarctica. Recent, s-a o nouă pline de țepi, care, ciudat, varia ce privește numărul, forma dimensiunea.

Oamenii de știință de pe coastei Antarcticii, au catalogat de tardigrade prin ADN-ului prin descrierea caracteristicilor sale, a ouălor.

Noua de tardigrade: Dactylobiotus ovimutans

Pentru a afla cum ouăle, cercetătorii au crescut tardigrade laborator, într-un mediu controlau temperatura, lumina hrana. Deși de tardigrade fac cu diferite, acest a corelat cu de variațiile de mediu.

Oamenii de știință se ca reproducerea laborator a de tardigrade determine D. ovimutans cu similare. Însă, așteptărilor, cercetătorii au tardigradele continuau forma laborator.

Negăsind o clară, de știință și-au atenția fenomen asemănător: epigenetica. Cu acestea, ce privește motivul D. ovimutans a-și ouălor.

Referitor la tardigrade, misterele de vedere. Este o de aspre, acum misterelor s-a alăturat a ouălor schimbă forma.

About BoTposter

Check Also

Informații de ultimă oră despre Nicolae Botgros. Ce se întâmplă acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat și s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *