Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan. Contracandidații lui ar trebui să se teamă de asta

Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan. Contracandidații lui ar trebui să se teamă de asta

Astăzi, 27 septembrie, și-au al Capitalei, persoana lui Dan. doecamdată real, la momentul oficializării de a alegerilor locale.

Ce diploma de studii a lui Dan

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR PLUS  la funcția de primar al Capitalei, puțină știe are un doctorat matematică la XII. La momentul la al acestor cursuri, 29 de ani. Conform CV-ului, un de mare clasă, bsolvent al masterat şi al doctorat la Paris.

Contracandidații lui ar trebui se teamă de asta

În perioada liceului, a olimpic, de ori, 1987 şi 1988. După revoluția 1989, Franța, a-și definitiva studiile universitare. A la cele franceze, Ecole Normale Superieure de Paris, unde a student 1992-1995.

În 1998 să-și i-a doctoratul cadrul XIII. În an România. În momentul plecării, Franța un de 2000 de dolari, țară ajunsese pe 60 de dolari.

scrie diploma de studii a lui Dan. Contracandidații lui ar trebui se teamă de asta" width="1024" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-scrie-în-diploma-de-studii-a-lui-Nicușor-Dan.-Contracandidații-lui-ar-trebui-să-se-teamă-de-asta-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-scrie-în-diploma-de-studii-a-lui-Nicușor-Dan.-Contracandidații-lui-ar-trebui-să-se-teamă-de-asta-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-scrie-în-diploma-de-studii-a-lui-Nicușor-Dan.-Contracandidații-lui-ar-trebui-să-se-teamă-de-asta-768x432.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-scrie-în-diploma-de-studii-a-lui-Nicușor-Dan.-Contracandidații-lui-ar-trebui-să-se-teamă-de-asta-1536x864.jpg 1536w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-scrie-în-diploma-de-studii-a-lui-Nicușor-Dan.-Contracandidații-lui-ar-trebui-să-se-teamă-de-asta.jpg 1920w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Nicușor Dan, noul al Capitalei.

“Nu am diferenţa culturală. Mai precis, diferenţa de transcendenţă cele culturi, crea o de iritare permanentă. O limbă o şi mentalitatea transmitea, cu minut: suntem – şi tu eşti – ce facem, şi nimic mult. Or, eu sunt, şi mine, ce reuşesc fac”, povesteşte Nicuşor într-o de interviuri.

După o perioadă și-a de meserie, intre ONG-urilor. Într-un interval scurt, se prin acțiunile de prezervare a Bucureștiului. Candidează la scrutinuri de alegeri pe le pierde, la mare. La de acesta, independent, a susținut de de USR-PLUS. Cu o campanie dură, cu controverse de acțiunile sale, a de acesta.

Este o a lui Nicușor Dan, a alianței USR-PLUS. O impoartantă PSD-ului a Firea, fostul al Capitalei. Rămâne vedem BEC, de după, ce se va întâmpla acel moment.

About BoTposter

Check Also

Monica Anisie, anunț neașteptat în plină explozie a cazurilor de COVID-19. Unde se îmbolnăvesc, de fapt, elevii

Ministrul Educației, Monica Anisie, vine cu un anunț deplasat, într-o perioadă în care îmbolnăvirile cauzate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *