Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Ce salariu va avea Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Noul edil stă în chirie în București

Ce salariu va avea Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Noul edil stă în chirie în București

Până pe 27 septembrie, biroul Generale a a Firea. De scaunul de primar va fi ocupat de Dan. Există comparații doi, comparații ce vom vi le la cunoștință.

Ce va la Capitalei

Gabriela a ocupat scaunul de un mandat, cu controversele scandalurile aferente. Din 27 a noul primar, doi incomparabile.

S-a pe de General. Venitul al Gabrielei Firea, pe perioada ău, a mic, cu cele privat. Dacă analizăm edil, 2018 2019, vom constata nu de mari, pe s-a speculat.

salariu va la Capitalei. stă București" src="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/gabriela-firea-a-pierdut-pozitia-de-la-pmb-iar-sotul-a-castigat-iesit-triumfator-in-voluntari-3.jpg" alt="Ce va la Capitalei. stă București" width="1000" height="936"/>
Nicușor a învins-o pe la Alegerile 27 2020

În 2019 a obţinut venituri de 181.206 lei, 2018, a obținut 166.716 lei, de primar general al Capitalei. Deci, concluzia ar fi General, Dan, nu va un mare  cel al Firea.

Noul stă București

O doi, ar fi locuința. Pe fostul edil, Firea, locuiește cu soțul într-o vilă bine pusă la punct, Voluntari, nu se poate lăuda cu o asemnea realizare.

Conform declaraților sale, alături de soție fetița acestora, locuiește, undeva București, cu chirie. Nicușor, alături de fiica lor, Aheea, locuiește 5 Bucureşti. Stau într-un apartament dintr-o veche, plăteşte 550 de chirie. Cât de familie, Grădinaru, povestea cu vreme s-au le împreună:

„Ne-am in 2005, pe vremea cand eu eram studenta Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc ca se terminase de examene, sa ma intorc acasa, in ziua s-a intors o ce fusese plecata cu in Franta.

salariu va la Capitalei. stă București" width="1024" height="614" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-salariu-va-avea-Nicușor-Dan-la-Primăria-Capitalei.-Noul-edil-stă-în-chirie-în-București-2.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-salariu-va-avea-Nicușor-Dan-la-Primăria-Capitalei.-Noul-edil-stă-în-chirie-în-București-2-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Nicușor cu Aheea Mirabela

Am renuntat sa ma intorc acasa si am iesit cu multi prieteni. Am sa seara in Club A, clubul pe il frecventam in serile de dupa sau de dupa in proiecte, atunci l-am intalnit pe Nicusor. Sau el m-a intalnit pe mine. Nu stiu daca a la vedere, a chimie, atractie, asta a sigur. Apoi, au de la sine”, a declarat acum câţiva Gradinaru vremeanoua.ro.

 

About BoTposter

Check Also

Nicoleta Luciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată vedeta

Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, de-a lungul timpului a avut intervenții estetice. Nu s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *