Breaking News
Home / Stiri Noi / Ce reguli trebuie respectate la pelerinajul de Sfântul Dumitru. Anunţul făcut de Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei

Ce reguli trebuie respectate la pelerinajul de Sfântul Dumitru. Anunţul făcut de Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei

Comandamentul Situații de Urgență cadrul a luat decizia pelerinajului de Capitală.

Accesul la de Sf. Dumitrie va fi permis cu Bucureşti

Vasile Bănescu, purtătorul de al Române, a precizări se va desfăşura slujba contextul de COVID-19.

”Acest de de la Bucureşti va fi aşadar nişte pe le înţelegem cu toţii, starea se află acum Municipiul Bucureşti, punct de epidemiologic. Accesul pelerinilor, aceesul credincioşilor Bucureşti, ceilalţi aşteptaţi înainte, şi la sărbătoare.

Accesul va fi foarte bine organizat. Se va urca pe Colina Bucurie venind Piaţa Unirii, pe un culoar de acces

Persoanele celeilalte, la o distanţă de 1,5 metri. fi foarte vizibile. Aici, pe pe şi eu acum, unde se află altarul de vară al Patriarhale şi unde se ofica perioada zile, pe acest platou, la slujbe, maxim 200 de persoane.

Voluntarii împărţi credinicioşilor măşti, soluţii şi apă îmbuteliată

Există marcaje pe paviment. pe acest spaţiu. Accesul la cu moaşte se va aşadar ordine. biserii împărţi credincioşilor, doresc îşi li se va da o mască nouă, materiale dezinfectante, bineînţeles apă îmbuteliată.

Nu se acest an ceai, cafea, lurcruri nu fi sigilate

Se va aşadar cu o rigoare de igienico-sanitare şi sperăm ca acest va fi exemplar, va fi poate dovedi situaţii de criză, situaţii normalitatea constrânsă, stânjenită de restricţii dovedim normali, disicplinaţi, atenşi la celălalt, atenţi la ceilalţi, asta oricum viziunea creştină celorlalţi. Grija de ei importană.

Biserica, Română, Bucureştilor s-a îngrijit ca şi acest an, credincioşii, măcar Bucueşti la Sfintele Moaşte Orcrotitorului lor, Ocrotitorul oraş”, a declarat Vasile la 3.

Pelerinajul va de 25 27 octombrie, la cu Municipiul Bucureşti

About BoTposter

Check Also

Centrul de transfuzii “Gerota” promis de Marcel Vela nu este funcţional

În urmă cu exact o lună ministrul de Interne, Marcel Vela anunţa că la iniţiativa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *