Breaking News
Home / Tehnologie / Ce probleme grave are Leo de la Strehaia. Interlopul George Pian îl aduce în fața judecății

Ce probleme grave are Leo de la Strehaia. Interlopul George Pian îl aduce în fața judecății

Scandal uriaş rromilor. de la faţa judecăţii de pian. incredibil.

Leo de la Strehaia, faţa judecăţii de Pian

“Prinţul ţiganilor” a de ce a alungat-o pe Anca, fosta soţie, de acasă. Leo de la Strehaia a femeia i-a alături de 30 de i-ar fi infidelă, nu a fi dovedit. va băga judecata ţigănească este George Pian, vărul lui Pian.

”Din păcate, discuțiile problemele nașului se repetă se nu se opresc… Din păcate, țiganii s-au venim la de judecată. Noi suntem asta legea noastră, a țiganilor, ne supunem țigănești. E o rușine ce se întâmplă. E rușine la noi, tu destul de bine nu se procedează așa. Nu o faci, o plătești, o foarte mulți bani. E mare rușinea, frate…”, pe vlogul său, cu câteva zile.

Se a casa lui Leo, unde va judecata. Bărbatul o pe fosta şi de i-a actele şi le înapoi, “judecătorii” Ancăi.

Strehaia şi Anca, femeia i-a alături 30 de ani" width="1024" height="768" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-probleme-grave-are-Leo-de-la-Strehaia.-Interlopul-George-Pian-il-aduce-in-fata-judecatii-1-1024x768.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-probleme-grave-are-Leo-de-la-Strehaia.-Interlopul-George-Pian-il-aduce-in-fata-judecatii-1-768x576.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-probleme-grave-are-Leo-de-la-Strehaia.-Interlopul-George-Pian-il-aduce-in-fata-judecatii-1.jpg 1200w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Leo de la şi Anca, femeia i-a alături 30 de ani

George Pian: “Singura soluţie împăcaţi”

”Să te împaci cu Anca, e singura soluție. Să la o concluzie bună… nu superi Patroana, vezi e bătrână bolnavă… I-ai mâncat pe ăia de medicamente…

Era ia actele de la fugă. Tu ai gânduri, de ai acasă… punctul de vedere… Să actele casa! Dacă cu Poliția și-ți spune afară casă, ce faci? proprietară. Pune problema altfel, nașule! Păi, lui Dana, i-ai mașină? E lui Dana, parte, da? Dar ai cumpărat-o tu!

Nu se compară pe le-ai tu cu Anca! e tăi, e o fetele pe lșe-ai tu sau ai tu cu ele…”, i-a lui de la Strehaia.

În următoare, “Prinţul ţiganilor” se va cu fosta a la o înţelegere. În cazul va fi vinovat de “stabor”, de la va o uriaşă ruşinea femeii.

About BoTposter

Check Also

Marcel Ciolacul, lovitură sub centură lui Orban. Ce a spus despre el îi poate aduce multe voturi PSD-ului

Joi, în cadrul unei conferințe de presă, Marcel Ciolacu i-a dat o lovitură sub centură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *