Breaking News

Ce pensie are Gheorghe Turda. S-a judecat cu statul pentru acești bani. A primit dublu


Renumitul interpret de muzică populară, Turda, va o „pensie grasă“ , reușind obțină o de 50% a acesteia. Cum a bine plătiți România, aflați continuare.

Gheorghe va o pensie uriașă

De-a anilor, a 40 de a la 80 de turnee, devenind cântăreți de muzică de la noi. De curând, renumitul interpret a cu (MAI) cu Casa Națională de Pensii, prin solicita indemizatiei cu 50%, reușind o obțină.

Astfel, a de la 1.250 pe la 1.900 euro, 8.500 lei, ce, la noi, reprezintă o pensie foarte mare.

„Gheorghe va de retroactiv, data de 1 ianuarie 2016, convingând judecătorii se la legea 8/2006, acordă de pensii, ai uniuni de creatori legal constituite recunoscute de publica“, stirilekanald.ro.

Cântărețul a cu de piele

În cu doi ani, Gheorghe Turda a cu cancer de piele, de un neg de ureche. Artistul a sprijinit de fosta Voica, de s-a trecut.

Spre deosebire de Nicoleta, a declarații cu la separarea lor, a păstreze discreția.

Fosta a muzicianului l-a pe de ea era mereu pe doi, ce jobul era prioritar.

„Nu s-a născut femeia de importanta lui cu bani. Lipsa recunostintei, se poate rezuma la un «mulțumesc» atunci trebuie. Dedesubturi pe o ascuțită le poate tranșa despica patru. Umilințe pe demnitatea nu le poate accepta. Psiholog neîmplinirile trecute. Un psiholog, mi-a vreo la n-am rezistat. I-am recomandat să-și problemele trecutului iubirii“, declara, atunci, femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *