Breaking News
Home / Tehnologie / Ce l-a obligat Regina Elisabeta pe soțul ei să facă, chiar în ziua nunții. Nimeni nu se aștepta

Ce l-a obligat Regina Elisabeta pe soțul ei să facă, chiar în ziua nunții. Nimeni nu se aștepta

Sunt căsătoriţi de 73 de ani, întreaga viaţa personală a mereu “vânată” de presă. Puţini ştiu, însă, ce l-a pe Mountbatten, soţul ei, ziua nunţii.

73 de de la nunta cu Philip

20 noiembrie 1947, Londra, 11:30. Prinţesa Elisabeta şi Mountbatten îşi la Westminster Abbey, faţa a 2.000 de oameni. Printre aceştia se numără şi al şi lui, Elena. Pentru a de Duce de Edinburgh, renunţă la cele daneze şi greceşti şi ia prenumele al sale: Mountbatten. devine, astfel, de-a a se cunună celebra abaţie.

Peste 200 de de întreaga pe Radio, detaliu ce era „evenimentul deceniului”.

Rochia a o creaţie Norman Harnell, satin, cu motive de de portocal şi crini imperiali. În ce priveşte buchetul, a albe şi mirt. Interesant mirtul a acelaşi a buchetul său. De asemenea, Elisabeta s-a marele eveniment.

obligat pe soțul ei facă, ziua nunții. Nimeni nu se aștepta" width="879" height="528" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-l-a-obligat-Regina-Elisabeta-pe-sotul-ei-sa-faca-chiar-in-ziua-nuntii.-Nimeni-nu-se-astepta-3.jpg 879w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-l-a-obligat-Regina-Elisabeta-pe-sotul-ei-sa-faca-chiar-in-ziua-nuntii.-Nimeni-nu-se-astepta-3-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 879px) 100vw, 879px"/>
Ce l-a pe soțul ei facă, ziua nunții. Nimeni nu se aștepta

Ce i-a său, ziua nunţii

Deşi spusese lui de viciul nu deloc, piciorul ziua nunţii lor. Aceasta fumeze. Motivul?! Suverana a mereu obicei, său, al VI-lea, a murit de plămâni.

“Gestul Elisabetei a de înţeles, de tutun. ajunsese şi el fumeze şi un pachet pe zi, ziua nunţii nu a pus gura pe ţigări”, au dezvăluit regal.

La momentul căsătoriei, principesa Elisabeta 21 de ani, – 26 de ani. Cei doi s-au la nunta principesei a şi Danemarcei cu principele George, de Kent, 1934. Logodna a pe 9 1947.

Prinţul s-a retras activităţile 2017, ultima perioadă nu a public.

About BoTposter

Check Also

Când trebuie să bei cafeaua, de fapt. Toți românii făceau o mare greșeală până acum

Specialiștii în domeniul nutriționismului au ajuns la concluzia când trebuie, de fapt, băută cafeaua. Astfel, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *