Breaking News
Home / Tehnologie / Ce îi reproșează fiul lui Radu Vâlcan. Adela Popescu a făcut o dezvăluire în premieră

Ce îi reproșează fiul lui Radu Vâlcan. Adela Popescu a făcut o dezvăluire în premieră

A sărbătoare mare Adelei a lui Vâlcan! cel mare a vârsta de 4 anișori, ocazie cu sa a un foarte emoționant pe de socializare. a dezvăluit motivul micuțul tatăl. Este foarte serios.

Adela l-au pe primul născut, Alexandru

În 2015, Adela Popescu s-a cu actorul Vâlcan. În 2016 li s-a născut primul copil, un băiat pe l-au Alexandru, 2018 a pe cel de-al copil, Andrei. Recent, l-a pe primul născut.

”Măi, gălușcă, vezi că erai cât un de șoricel! Și, acum, ne cerți că nu ne ținem de cuvânt, că cu mașina, că nu dăm de mâncare la cățeluși pe strada și îl ameninți pe că te superi pe el dacă fumează.
Nu să îmbătrânească Ciu, de teamă că o să moară, și ne că tu pe dacă pipi pe covor, să îl lasăm câteva cu pe canapea.

Popescu l-au pe primul născut, Alexandru" width="1280" height="720" srcset="https://static.playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/06/Adela-Popescu-și-Radu-Vâlcan-l-au-sărbătorit-pe-primul-lor-născut-Alexandru-4.jpg 1280w, https://static.playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/06/Adela-Popescu-și-Radu-Vâlcan-l-au-sărbătorit-pe-primul-lor-născut-Alexandru-4-400x225.jpg 400w, https://static.playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/06/Adela-Popescu-și-Radu-Vâlcan-l-au-sărbătorit-pe-primul-lor-născut-Alexandru-4-1024x576.jpg 1024w, https://static.playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/06/Adela-Popescu-și-Radu-Vâlcan-l-au-sărbătorit-pe-primul-lor-născut-Alexandru-4-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px"/>
Adela l-au pe primul născut, Alexandru

“Să și ei fericiți”

Mă mângâi când tristă și îi cânți lui cântecelul lui atunci când plânge. Ți-ai un tort cu să poți să le și tăi câte unul, “să și ei fericiți”. Desi, știu cât iubești costumele de supereroi, i l-ai făcut pe cel de „Bufnita” Sophiei. Nu ai să de asta.

Ești o de băiețel! Ești decât am sau vom fi vreodată. Iartă-ne când suntem nedrepți…Te de nu există să iți spunem! La mulți ani, iubirea noastră!”, a pe Intagram.

Fanii au de mesaj. ”Mai ca mi-au lacrimile citind. La multi ani, Alexandru”, ”Foarte cuvinte,La multi Ani sănătate vouă!Te urmăresc cu Chișinău…La multi Ani Alexandru!!”, de la fani.

About BoTposter

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2020. O zi cel puțin ciudată pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *