Breaking News
Home / Tehnologie / Ce este marea alpină, fenomenul meteo care a avut loc în weekend. Turiștii, în extaz

Ce este marea alpină, fenomenul meteo care a avut loc în weekend. Turiștii, în extaz


Valul doi al de coronavirus a plin, numeroasele foarte mulți oameni. Turismul afectat, patronii de se la o foarte grea. au de vacanță, alții o perioadă. În vreme ce ar fi forțați anuleze. Dar au la munte acest weekend au motive de bucurie. În stațiuni, zăpadă a cu câteva de de iarnă.

Patronii unităţilor de se nu la munte restricţii

”Suntem norocosi astăzi. Atât au pe munte asistam la ce se numeste marea alpină, un fenomen meteo spectaculos. Jos temperatura de -3, 4 grade, aici cu plus 3 grade acest  nu se curenți, dumnevoastră, plafonul de de jos. Spectaculos! Aceasta alpină”, a explicat reporterul de la 3.

Din de schi, de zăpadă nu a de acest weekend. Dar cel probabil, următorul weekend se va schia România. Rămâne de se va merge la munte. Pentru patronii de se restricțiile lovi clipă. Județul nu carantină, localități, roşu. înseamnă că turiștii nu la liber, tot.

Până astăzi, 22 noiembrie, pe României, au 418.645 cazuri de cu noul coronavirus (COVID – 19). 295.148 de au vindecați. În urma testelor efectuate la național, față de ultima raportare, au 5.837 cazuri de cu – CoV – 2 (COVID – 19). Până astăzi, 10.047 cu cu – CoV – 2 au decedat. În intervalul 21.11.2020 (10:00) – 22.11.2020 (10:00) au raportate 131 de decese, 69 de bărbați 62 de femei.

About BoTposter

Check Also

Gina Pistol, în hohote de plâns. Nu s-a mai putut abține, totul e foarte trist

De când a aflat că va fi mămică, Gina Pistol a devenit și mai sensibilă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *