Breaking News
Home / Tehnologie / Ce avere are noul iubit al Andreei Raicu. Tatăl său este unul dintre cei mai bogați români

Ce avere are noul iubit al Andreei Raicu. Tatăl său este unul dintre cei mai bogați români

Se a lovitura, ce s-a cu fiul unuia bogați Iași. Astfel, Andreea Raicu Stratan, fostul iubit al Ghenea, ar forma un cuplu, cel puțin reiese imaginile cu vedeta de părăsește casa tânărului.

Ce are noul iubit al Raicu

Matei Stratan. căruia i se spune Mr Cash un de bani, adevăratul bogătaș său, Stratan, ai țării. Evident, fiul acestuia, va moșteni pe său, devenind, la rându-i milionar.

Dan Stratan, lui Stratan, vârstă de 58 de are o de topiasi.ro la 250 de euro, pe doi Dascălu, are o de 1,1 de euro. Potrivit sursei citate, și-a ascensiunea 1995, atunci american, Merill l-a mandatat lui România. După cinci ani, ar fi mare firmă românească, anume, Petrom, acum se ocupă de domenii precum: autostrăzi, căi ferate, poduri energie. De altfel, topiasi.ro a notat a controleze, prin a cu 10 angajați, aproximativ 55% piața de echilibrare a întregului de țara noastră.

sursa topiasi.ro" width="400" height="350"/>
Dan Stratan, topiasi.ro

Mr Cash, o vedetă afacerilor

În plus, are un ”palat” de 20 de de București, un ce valorează cam pe la Londra. Apoi, Mr Cash și-a o vilă Toscana, Italia, ce costă 8 de euro. De asemenea, 20 de de s-au dus pe cu se plimbă prin lumea.

Necunoscut larg, Mr Cash o vedetă afacerilor. Un ”aristocrat cu majordomi regale”, descris de presa locală al Raicu. de nu interviuri, se ferește de presă, de economică, preferă mutl umbră.

Dar nu se poate spune de fiul său, Matei, mereu atenția presei cu României. De că, de Raicu, a o cu Ghenea, cu are un copil. Acesta ar fi o cu 2007, pe niște adolescenți.

About BoTposter

Check Also

Când trebuie să bei cafeaua, de fapt. Toți românii făceau o mare greșeală până acum

Specialiștii în domeniul nutriționismului au ajuns la concluzia când trebuie, de fapt, băută cafeaua. Astfel, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *