Breaking News
Home / Tehnologie / Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucureșteni

Ce a spus Klaus Iohannis despre carantinarea Capitalei. Vestea pe care trebuie s-o afle milioane de bucureșteni

Bucureștiul are un țară cu mulți infectați de coronavirus, cele de cornavirus. În plus, Capitala se află roșu, de 3 infectări la mia de locuitori, școlile, restaurantele, cafenelele cinematografele au închise, e deschise.

Ce a carantinarea Capitalei

De asemenea, seara, la Cotroceni, Klaus Iohannis a a județe, spunând deciziile se iau urma propunerilor făcute de specialiști.

”Propunerea de carantinare de la experți, de la specialiști. Nu am nicio de carantinare a sau a județelor. Eu nu doresc la carantinarea Bucureștiului.”, a declarat Klaus Iohannis.

Tot a parlamentare. Astfel, șeful a aceste alegeri la termen, fundamentale pentru se va perioada post-pandemie.

„Mâine va fi ultima zi se parlamentare. Aceasta dreaptă va pe 6 decembrie, a de câteva luni.

Vreau de la lumea, am politicieni propagă cu insistență cineva ține cu la alegerilor, situației actuale, acestea se amâna. fals! Alegerile nu ca sine, ci reprezintă singura democratică validă, ne un Legislativ reprezentativ prin votul cetățenilor. Alegerile nu ca un sau se bine cu câteva luni”.

Șeful a subliniat la termen

„Este vom la pandemia, perioada post-pandemie, de reconstrucție, o nouă majoritate un susținut de majoritate reformelor dezvoltării României. Actuala majoritate ilegitimă, nu de o bucată de a românilor. Ce a majoritate nereprezentativă martie, de ne cu epidemie? A pus la crize sanitare, ar fi firesc? Nu, dimpotrivă! Actuala majoritate a a blocat o de de a a populiste ar arunca 30 de ani. (…).”, a Iohannis.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *