Breaking News
Home / Tehnologie / Ce a spus Gogoașe din Trăsniții după cea mai dificilă operație din viață. Prima reacție emoționantă

Ce a spus Gogoașe din Trăsniții după cea mai dificilă operație din viață. Prima reacție emoționantă

Actorul Zamfirescu, celebru lui ”Costel Gogoașe” producția TV ”Trăsniții” Prima TV, a recent cu la rinichi. El a operat, a un succes, a asigurat său, actorul Marin.

Cătălin Marin, starea lui (Gogoașe) viață

Constantin (52 de ani) a cu la rinichi, recent i-a aceste organe. Intervenția a la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Doctor Davila” București. a țină el acest dificil, anunțând ziua de dinaintea operației, pe sa de Facebook, drama prin trece, precizând are de donatori de sânge.

„O de mare consumatoare de sânge, perioada asta de mare carență de sânge. mi-a cerut măcar un donator acest gest umanitar. Oricine va sa asta, va trebui specifice donează mine Davila. Cuvintele de nu fi îndeajuns gratitudinea mea. Sunt internat, fi operat. Și mulți ca mine au nevoie. Eu am A2”, a actorul pe Facebook.

Zamfirescu Marin" width="1253" height="639" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/catalin-marin-si-zamfirescu.jpg 1253w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/catalin-marin-si-zamfirescu-1024x522.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/catalin-marin-si-zamfirescu-768x392.jpg 768w" sizes="(max-width: 1253px) 100vw, 1253px"/>
Actorii Marin

Urmează câteva decisive 

Cătălin Marin, cel al său, ”Vandame” ”Trăsniții”, a cel a de veste despre Zamfirescu.

„Momentan regulă cu destul de o asemenea intervenție chirurgicală. Nu poate vizite, fiindcă se află la Terapie Intensivă știe, nu se poate intra aceste spitale, situației actuale cu COVID-ul. Nici nu prin ce am ca să-l de câteva minute, mă asigur e bine!”, a pentru Impact.ro.

Acesta a fi decisive amicul său. Dacă nu exista complicații post-operatorii, ca ”Gogoașe” se la săptămânii.

„Cel mă bucur, nu eu, operația a nu au complicații. Mi-a e bine e încrezător”, a Marin, de prin camaradul său.

About BoTposter

Check Also

Cea mai bună veste pentru clienții Mega Image. Sunt gratis până la 31 decembrie

Veste magnifică pentru clienții mega Image! Ce urmează să apară în magazine? Acestea sunt gratis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *