Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Ce a reușit să facă Jador. A uimit-o și pe o vedetă

Ce a reușit să facă Jador. A uimit-o și pe o vedetă

Jador a o cu său. Se a o pe partenera de platou, de la Sălciua. Se anunță o incediară de la Sălciua.

Ce a Jador

Jador a ocupat ultima perioadă se anunță o tomană cântăreț. Zilele trecute, alături de Carmen de la Sălciua, a filmat solistei. Solsita spune cele lansări muzicale sale.

Este vorba de o piesă pe o cântă alături de Jador. Filmările au dcurs normal, povestește Carmen, a o cureească prima, cel puțin declară de la Wowbiz. .Jador au filmat mare videoclipul pe care-l viitoare.

Într-un interviu de la Wowbiz, a au cu Jador.

reușit Jador. A uimit-o pe o vedetă" width="900" height="600" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-a-reușit-să-facă-Jador.-A-uimit-o-și-pe-o-vedetă.jpg 900w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-a-reușit-să-facă-Jador.-A-uimit-o-și-pe-o-vedetă-768x512.jpg 768w" sizes="(max-width: 900px) 100vw, 900px"/>
Jador a filmat cu de la Sălciua

”Nu mă așteptam la ceva. Adică, nu mă așteptam de bine cu Jador. Dar că, atunci vorba de muzică, un profesionist. În plus, el un foarte, foarte simpatic, te timpul, tonic din  afară”, a de la Sălciua.

Jador a uimit-o pe o vedetă

În interviu a de sinceritatea profesionalismul partener.  Și a nu se aștepta ca ei de filmare de de viață, a o anume chimie ei pe de filmare.

”Chiar simt un mi-a lucrez cu el. ca chimia a noi, faima lui. Dar ne-am bine la filmări, la înregistrări, sper ca piesa un succes, am rezonat noi.

reușit Jador. A uimit-o pe o vedetă" width="768" height="1024" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-a-reușit-să-facă-Jador.-A-uimit-o-și-pe-o-vedetă-carmen-de-la-salciua-jador-768x1024.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-a-reușit-să-facă-Jador.-A-uimit-o-și-pe-o-vedetă-carmen-de-la-salciua-jador.jpg 900w" sizes="(max-width: 768px) 100vw, 768px"/>
Jador a prin buna-dispoziție

Și nu de ce nu ar fi, ne-a amândurora a ieșit, videoclipul este, cu adevărat, excepțional. Nu amănunte, cu nerăbdare forma finală a o lansăm”, ne-a spus, exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Cât melodie a va fi fantastică, a dintr-o joacă. producătorul a foarte mulțumit de rezultat.

About BoTposter

Check Also

Ororile pe care această casă din Iași le ascunde. Șocul autorităților când au deschis ușa imobilului

Într-o casă din comuna Bârnova, județul Iași, au fost găsiți în condiții groaznice patru copii. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *