Breaking News
Home / Tehnologie / Ce a pățit un student român în Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas

Ce a pățit un student român în Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas

Un student s-a infectat cu Sars-Cov-2. Care a parcursul de la acum? Trandafir a nu pe vigilenți.

Un student descrie simptomele pe le-a avut: „Niște groaznice”

Virusul a de specialiștilor, cu seamă la neîncetat. Inițial, s-a crezut nu va ataca tinere, cazurile de ani au se alăture aflați de risc. Trandafir student a printr-un sa. Orădeanul locuiește un de alarmă susțin nu se infecta. Acesta student la Loughborough, unde şi Management, de a o lecție de la viață. El s-a confruntat cu de severe, l-au îngrijorat.

Acum s-a a prim-plan să-și povestea a tineri. La început, nu a crezut vorba coronavirus. simptom a o spatelui pe a pus-o pe de la sala de sport. În ziua următoare, a de cap, febră, frisoane, digestive, și-ar ar fi infectat. Acesta s-a aceeași seară s-a la un Covid-19. l-a 75 de de agonie, a la cămin. a deranjante, simțind parcă se încet, nu circulă bine, descrie acesta.

Povestea student infectat cu China. Ce a simțit?" width="1024" height="575" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/sudent-roman-in-marea-britane-infectat-cu-coronavirus-1-1024x575.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/sudent-roman-in-marea-britane-infectat-cu-coronavirus-1-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/sudent-roman-in-marea-britane-infectat-cu-coronavirus-1-768x431.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/sudent-roman-in-marea-britane-infectat-cu-coronavirus-1.jpg 1250w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Povestea student infectat cu China. Ce a simțit?

„Cele pe le-am simțit vreodată”

„Cu febra au niște groaznice, la pe la 22 am la baie nu mă puteam ridica pat. eram un foarte complicații contextul Covid-19 – astmatic se poate transforma ușor pneumonii interstițiale. Am adorm, cu greu. Au cele pe l-am simțit vreodată. Nu foarte dureroase, foarte deranjante. dese omoplaților lombară, cele le-am la piciorul drept. Începea ca o amorțeală piciorul, o generală de localizat. Simțeam parcă se nu bine prin picior”
Alex Trandafir (Sursa: ebihoreanul.ro)

About BoTposter

Check Also

Pilulele lansate de Institutul Cantacuzino în pandemie. Ajută organismul să combată infecțiile respiratorii

După o lungă perioadă de stagnare și multe controverse, Institutul Cantacuzino a început să producă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *