Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Ce a pățit Marian Godină, la admiterea în școala de Poliție. Imaginile neașteptate

Ce a pățit Marian Godină, la admiterea în școala de Poliție. Imaginile neașteptate

Marian Godină, polițistul vedetă pe de socializare, a rememorat acestea momentul de la școala de subofițeri de la Câmpina. Iar amintirile, povestește acesta, nu au cele plăcute.

Ce a pățit Godină, la admiterea școala de Poliție

Marian intra la Școala de subofițeri de la Câmpina 2005. Polțistul povestește că, admin, aștepta cu nerăbdare școlii. a și-a iubita de la vreme acasă. că, deși intrase o signură dată, la examen, cunoștea școala totalitate.

Marian se aștepta, ca odată acolo, de un de de stele, cu mese pe zi, sală de dotată bine, se merge la sala de sport. În de descrie cu de amănunte momentul de la Școala de la Câmpina, momente, hazlii, serioase, nu numai.

”Venind ziua mare, 2005, prin parca, mi-am valiza pregatita cu vreo saptamana inainte. Am voios gara, salutandu-mi parintii si spunandu-le vesel ca nu ma intoarce curand. Tatal radea si imi ca habar nu am ce ma asteapta si ca am sa acasa.

Marian Godină, la admiterea școala de Poliție. neașteptate" width="660" height="1024" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-a-pățit-Marian-Godină-la-admiterea-în-școala-de-Poliție.-Imaginile-neașteptate_XL-660x1024.jpg 660w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-a-pățit-Marian-Godină-la-admiterea-în-școala-de-Poliție.-Imaginile-neașteptate_XL-768x1191.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-a-pățit-Marian-Godină-la-admiterea-în-școala-de-Poliție.-Imaginile-neașteptate_XL.jpg 900w" sizes="(max-width: 660px) 100vw, 660px"/>
Cartea povestește Școala Câmpina

Dupa vreo 2 cu trenul, am in gara Campina. alaturi de de elevi colturile patriei. Auzeai si de regionalisme, predominand vestitul al oltenilor. Intrand pe poarta scolii, un ofiter m-a intrebat ma cheama dupa ce m-a cautat intr-un teanc de liste mi-a raspuns pe un ton autoritar: detasamentul 2, 22, 3, dormitorul 5.”, sa Godină.

Imaginile publicate

Dar, dezamăgirea a mare atunci a pus piciorul dormitoarele, cele de stele la el. postate de pe facebok se paote de grăitoare și, timp, dezamăgitoare.

Marian Godină, la admiterea școala de Poliție. neașteptate" width="745" height="752" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-a-pățit-Marian-Godină-la-admiterea-în-școala-de-Poliție.-Imaginile-neașteptate.png 745w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/Ce-a-pățit-Marian-Godină-la-admiterea-în-școala-de-Poliție.-Imaginile-neașteptate-150x150.png 150w" sizes="(max-width: 745px) 100vw, 745px"/>
Mihai godină la cu dormitoarele de la Câmpina

”Asta a pe am avut-o am pășit dormitor. M-am unde e covorul, unde e măsuța cu telefon, de ce nu paturi și, ales, unde e televizorul. Doar le văzusem pe cărțulia cu școlii. M-am pe saltelele mucegăite am de câteva minute, revin. De afară, prin deschis, pătrundeau groși de praf. de la detașamente ieșiseră cu saltelele afară le de zor. 20 2005, Câmpina.”, scrie pe facebook.

About BoTposter

Check Also

Hrana sustenabilă din oceane care ar ajuta întreaga omenire

Ar trebui să mâncăm mai multe meduze dacă vrem să salvăm planeta, afirmă noi cercetări. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *