Breaking News
Home / Tehnologie / Ce a înghițit Adela Popescu pentru a își mări sânii: „Așa speram că vor crește”

Ce a înghițit Adela Popescu pentru a își mări sânii: „Așa speram că vor crește”

Este cele vedete showbiz-ul autohton, motive e, îndoială, sinceritatea sa. De curând, a ce a înghiţit a-şi mări sânii. a emisiunea “Vorbeşte lumea” de pe TV.

Adela îşi cu un produs natural

În vârstă de 34 de ani, Adela Popescu de arată, a născut şi doi copii. Dacă acum mulţumită de şi spune nu ar nimic, soţia lui a nu stăteau deloc aşa.

În cadrul ediţiei de “Vorbeşte lumea”, aceasta a un a emisiune implantul mamar. Cu ocazie, a amuzată cum, adolescenţă, îşi dorea şi ea mari, a apelat la un “leac” băbesc.

”Eu colegele apelam la tinctura de mărar. Așa speram ne crește sânii”, a Popescu, la TV.

Prezentatoarea TV are şi ea o intervenţie la activ. În cu câţiva ani, aceasta şi-a nasul, nu au foarte vizibile.

“Am la un fac o operaţie la nas, mare. Dar am glumă. a se şi mi-am eu nasul, o de sept. E ca el a asta şi a la fapte am eu”, a declarat actriţa, cu timp.

Adela Popescu. Ce a cu de a mari" width="1024" height="1024" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-a-inghitit-Adela-Popescu-pentru-a-isi-mari-sanii-„Asa-speram-ca-vor-creste”-5-1024x1024.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-a-inghitit-Adela-Popescu-pentru-a-isi-mari-sanii-„Asa-speram-ca-vor-creste”-5-150x150.jpg 150w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-a-inghitit-Adela-Popescu-pentru-a-isi-mari-sanii-„Asa-speram-ca-vor-creste”-5-768x768.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-a-inghitit-Adela-Popescu-pentru-a-isi-mari-sanii-„Asa-speram-ca-vor-creste”-5.jpg 1440w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Dezvăluiri incredibile făcute de Popescu. Ce a cu de a mari

Adela şi îşi fac nouă

Sunt căsătoriţi de cinci ani, au doi băieţi, şi Alexandru, şi fericiţi ca niciodată. De curând, Adela şi Vâlcan au anunţat se muta într-o nouă ce aceasta va fi finalizată.

“Casa ne mutăm are dormitoare, living, o mansardă, bucătărie. Adică nu vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de 5.000 mp de curte. Nu, o normală, un spațioasă locuim acum, un bine împărțită atât.

Ne-am într-un cu case. a exista o zonă securizată se cu ai vecinilor. Mi se o comunitate. E zonă. E la  o stradă de locuim acum”, a Adela, Libertatea.

About BoTposter

Check Also

prima imagine de pe suprafața astrului, în 40 de ani

Pe 1 decembrie, o sondă chinezească a aterizat pe Lună, la aproximativ 40 de ani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *