Breaking News
Home / Tehnologie / Ce a făcut Viviana Sposub după ce George Burcea a părăsit Ferma 2020: ”În amintirea lui”

Ce a făcut Viviana Sposub după ce George Burcea a părăsit Ferma 2020: ”În amintirea lui”

În seara aceasta, de la 22:30, va urma o nouă ediție ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”; o competiție recent cel pe cu toții învingător, Burcea. Actorul a competiție, ”faultat” de de sănătate, s-a șubrezit urma cu Diaconescu. După ce a el iubita lui, Viviana, a de la spital, de spate. Show-ul continue, la ca amintirea ”Fermă”, aici i-a jumătatea, a un gest emoționant prin și-a arătat față de partener.

Viviana Sposub, gest emoționant amintirea lui ce a Ferma

După primul de șef cu o ultimă a cadrul de la PRO TV, atmosfera fermă searbădă. Casa suspinele Vivianei, și-a plecând casă. Peste toate, aceasta a să-l suferind, la fiind de medicilor, acuza spatelui.

„Am pe amintirea lui George”, spune cu voce, are de a-și șoc.

Deși ne-am de la ferma au concurenților, făcându-i indulgenți empatici, nu se calma. va de o bruscă la realitate, creionate acum trebui șterse, căci pionii se sens.

George Sposub

Gabi schimbă tactica 

Cât de emisiune nu se iubește, aceasta va suferi, de asemenea, o lovitură. trebui să-și confecționeze ce fermă. va priviri aruncate pe furiș amuzante, precum a Lesko camarazi: „Ești comestibil momentul de față”.

Și, ne-am obișnuit acum, nicio zi ca cuprindă atenția tuturor. De dată, acesta, postura de servitor, alături de Chiriac, va concurs, armele dotare. va sublinia nu deloc treaba.

Tot cadrul ediții, concurenții de cel duel: cel mâncare. Recompensele la competițional al fermier, special foamea mare. „Simt o o am o probă solicitantă”, va declara Stoica.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *