Breaking News
Home / Tehnologie / Ce a făcut o femeie pe stradă, arestată de polițiști pentru că nu purta mască. Totul a devenit viral

Ce a făcut o femeie pe stradă, arestată de polițiști pentru că nu purta mască. Totul a devenit viral

Pandemia de coronavirus a restricţii de de mulţi cetăţeni. nu mască pe stradă şi a de lumii. Ce a aceasta a cătuşele incredibil.

O Italia, nu mască

Italia a fost, la pandemiei, de chinez, autorităţile peninsulă au cetăţenilor o de restricţii. Se pare, însă, nu toţi de reguli. O Florenţa îşi câinele prin centrul oraşului a observată de ca nu sanitară. Aceasta a i-au cerut se legitimeze. Atât i-a trebuit italiencei a ţipe şi ameninţe pe carabinieri.

Drept urmare, aceştia au a o calma. Alte cinci au sosit la faţa într-un au reuşit cătuşele şi o transporte la secţie. Acuzaţiile clare: măştii spaţiul deschis, opunere de rezistenţă, ameninţări şi de legitimare.

VEZI VIDEO AICI!

femeie a nu de protecţie" width="960" height="695" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-a-facut-o-femeie-pe-strada-arestata-de-politisti-pentru-ca-nu-purta-masca.-Totul-a-devenit-viral-1.jpg 960w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Ce-a-facut-o-femeie-pe-strada-arestata-de-politisti-pentru-ca-nu-purta-masca.-Totul-a-devenit-viral-1-768x556.jpg 768w" sizes="(max-width: 960px) 100vw, 960px"/>
O a nu de protecţie

Coronavirus Italia: Noi restricţii au impuse

Ca a creşterii de cazuri de infecţii cu COVID-19, autorităţile au de siguranţă. Astfel, restaurantele la 18.00, consumul de mâncare sau băutură pe stradă la o masă nu de patru persoane.

“Barurile, de îngheţată, patiseriile şi restaurantele se la 18:00 zilele. După 6 după-amiază ele livreze mâncare la domiciliu. Maxim 4 la masă la restaurant, cazul nu membrie ai familiei. E mâncare şi băutură pe stradă 18:00”, a declarat Conte, premierul Italiei.

De asemenea, şcolile şi grădiniţele deschise, 75% şi universităţi desfăşurându-se schimb online. 542,789 de cetăţeni au infectaţi astăzi, 27 octombrie, cu noul coronavirus, 37,479 au murit.

Măsurile, valabile pe 24 noiembrie, de contaminările cu coronavirus.

About BoTposter

Check Also

Desertul genial al credincioșilor care țin post. Din ce se face, de fapt

Postul se apropie cu pași repezi, iar gospodinele și-au scos deja cărțile de bucate lăsate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *