Breaking News
Home / Tehnologie / Ce a făcut Cătălin Măruță ca să trăiască atunci când a venit în București. „Luam banii ăia și îi băgam în buzunar“

Ce a făcut Cătălin Măruță ca să trăiască atunci când a venit în București. „Luam banii ăia și îi băgam în buzunar“


Invitat emisiunea „Dosare de presă“, a începuturile carieră. Se întâmpla 1996, la București, nu puțin de cinci job-uri, marele l-a reprezentat un anunț un de prezentator la 2. Cum se facultate soțul Andrei, aflați paragrafele următoare.

Din ce se timpul facultății

Cătălin, prezentatorul „La Măruță“, a evz.ro primele muncii, s făcut, cu ocazie, o dezvăluire uimitoare. Acesta a că, atunci a București, la facultate, avea, la un dat, cinci job-uri a se întreține.

„Când am dată, cinci job-uri. Împărțeam pliante, lucram la radio, lucram la televiziune, la «Super Nova», puneam muzică într-o discotecă, vineri, duminică. a mea de muncă; la o discotecă, la Kilometru 0, la Unirii.

Și cinci job-uri. Pentru pe care-i strângeam, țin minte, dedicațiile de la discotecă, dedicațiile un leu. Și luam ăia, băgam mototol buzunar, mă acasă, întindeam și-i băgam carte“, a Măruță, emisiunea „Dosare de presă“.

„Îi puneam acolo… o miză mine“

Soțul Andrei a timp, nu de la părinți, nu era pe plac.

„Și calculam ziceam, «OK, n-o lucrez la radio, n-o lucrez la televiziune, asta cu pliantele oricum se duce, nu ține campania asta nu cât, București, pe meu, de zile. Perfect!». Îi puneam acolo… o miză mine. Îmi plăcea fac asta“, a vedeta de la TV.

Ba mult, se acasă, la Jiu, le cumpăra l-au crescut, de el.

„Am să-i meu, nu țin atunci ce i-am cumpărat, o pereche de mănuși; o eșarfă… Și am zis, «Uite, bani». Chiar eu nu ban. Dar era mândria asta bucuria, știi, uite, eu mă descurc, stați liniștiți“, a prezentatorul.

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *