Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Caz șocant într-o grădiniță. O educatoare a otrăvit 25 de copilași din răzbunare. În ce stare se află micuții și cum va fi sancționată femeia

Caz șocant într-o grădiniță. O educatoare a otrăvit 25 de copilași din răzbunare. În ce stare se află micuții și cum va fi sancționată femeia

Răzbunarea poate nebănuite, atunci ajung nu rational. Acesta cazul educatoare a 25 de elevi, față de colegul său.

La ce metodă a cadrul didactic

Perioada grădiniței cele pure copil, ce se atunci cineva lasă urme sănătății acestora? 25 de elevi au educatoare China, ce li s-a administrat nitrit de piureu, o substanță de sănătate, sub mascată de E250. Într-o doză mare de 4 g, substanță letală.

Gestul nebunesc al femeii a o cu un coleg, ca metodă de acesta. Evenimentul s-a luna a precedent, perioadă s-au simțit foarte rău, au de vomă de leșin ce au piureul otrăvit.

Potrivit presei internaționale, copilașii au supraviețuit otrăviriii, cu excepția unuia, a de 10 luni, luna ianuarie a 2020 a decedat, The Guardian.

Cum va fapta sa

Un centrală Henan, Wang Yun a femeia de efectele pe le substanță, a cunoștință de cauză. Din păcate, gestul femeii de a otrăvi nu singular, ea cu soțul său, 2017, ce i-a pus nitrit de cană. În cele urmă, a scăpat cu ușoare.

Potrivit Controlul Prevenirea Bolilor, nitritul toxic cancerigen, utilizat îngrășăminte, conservarea alimentelor, precum muniții explozivi. limita admisă, substanță poate corpul uman corespunzător oxigenul.

În urma sale, tribunalul a ca femeia adecvată infracțiunii comise, ea a cu moartea.

Potrivit definitive, pronunțate luni, ”metodele şi circumstanţele criminale au de dure, cu circumstanţe de şi ar trebui pedepsită legii”, wbrz.com.

Copil strâns de ăntr-o România

Nici nu ferite de incidente, un nefericit a loc  la grădinița „Rază de Soare” Ploiești, acolo unde un a strâns de de un coleg a leșinat.

Sursă: Incomod

Ceea ce un la un șir de doi copii, pe au reclamat-o ani.

Chiar mulți au susținut acest a cu lor, cazul a ce copilului au plângere la poliție.

About BoTposter

Check Also

Cum se imunizează copiii în grădinițele din Finlanda. România mai are multe de învățat

S-a aflat cum se imunizează copiii în grădinițele din Finlanda. Finlandezii au făcut un experiment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *