Breaking News
Home / Tehnologie / Câți bani câștigă acum Marian Vanghelie. Ce s-a întâmplat cu ceasurile lui de 100.000 de euro

Câți bani câștigă acum Marian Vanghelie. Ce s-a întâmplat cu ceasurile lui de 100.000 de euro


Marian a mereu un om foarte bogat, declarația lui de a mereu punctul nevralgic al polemici. „Stângeam de pe zi, aranjați cu banderolă, depuneam la bancă. Nu mereu tine portbagajul mașinii. Se tot”, fostul primar al sectorului 5 2000. Politica i-a faimă, i-a avere, la DNA, o perioadă de patru la domiciliu.  a pierdut multe, ca un invincibil sursele de prezent, susținând „fac dorm”.

Marian doarme. Cât ce s-a întâmpla cu lui de 100.000 de euro

Marian a cadrul ”40 de cu Rifai” de la D, cadrul a la evoluția sa politică, evenimentele sferă l-au protagonist conturi.

„Eu fac dorm. Când eu dorm, mine, am foarte mulți mă respectă, au mine, fac dorm, simplu. Dacă eu într-o zi dorm la 4, eu timpul fac bani

Eu nu ca pe lună. Eu câștig, câștig, nu, nu. Câstigi pe ai un salariu… Nu am o cu zilei de mâine, nu am reședințe de 5.000 de mp. Stau într-o normală, un politician cu lui.

Știu fac business, nu fac o fală asta. Pe mine nu m-ați prin discoteci, prin cluburi. Îmi doresc de la viață. Știu ce frumos, mă respect, unde mă duc civilizate lumi, cu o decență. Eu nu pe unde mă duc. La mine nu o pe poze de unde mă duc”

„DNA a o mizerie”

Marian Vanghelia a 2017 la București, unde s-a judecat dosarul era i-a lui ceasuri de pe le-ar fi primiți mită. În apărarea sa, a un de Coldea, general a funcția de adjunct al Serviciului Român de Informații, pe baza interpretării înregistrări. S-a de ceasuri, ajungând pe mâna DNA.

„DNA mi-a pus pe ceasurile. Am eu am valoare ceas. În momentul tu un nu contează, la mână sau nu nimic. Lumea nu-ți acel ceas. Am problemă. a o mizerie, cu pe mi le-a a pus pe ele, cu aș fi ceasuri, de 6.000 de 2.000 de euro.

Am pus o întrebare, ai un ceas, eu multe, de 100.000 de euro, ca de 6.000 de euro? I-am procurorului. ceas, eu primeam cadou, dădeam cuiva, de exemplu. Nu să-l că-l pe cel de 100.000 de era reprezentativ. Nu ai culorile, ca nu prețurile. Nu porți de 6.000 ai de 100.000 de euro”, a el la D.

About BoTposter

Check Also

Când trebuie să bei cafeaua, de fapt. Toți românii făceau o mare greșeală până acum

Specialiștii în domeniul nutriționismului au ajuns la concluzia când trebuie, de fapt, băută cafeaua. Astfel, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *