Breaking News
Home / Tehnologie / Câte milioane de euro costă vila lui Irinel Columbeanu. Cum a decis banca să facă bani de pe urma ei

Câte milioane de euro costă vila lui Irinel Columbeanu. Cum a decis banca să facă bani de pe urma ei

Irinel și-a la sentimentală, nu pe profesională. După ce și-a de pe școlii, brunete, sfera frumosului, a piardă tot…sau, a spus, bogățiile piardă pe el. Unul punctele centrale a vila Izvorani, care, măcar o la cinci ani, stăpână. Totul s-a pe le bănci.

Vila de la a lui Irinel caută un stăpân

De doi ani, s-a prăbușit jurul lui Columbeanu. A pe a construit-o într-o viață și, cel dureros, a sensibilitatea sa supremă, fiica Irina. De atunci, are amintiri. 2011 a el fosta soție, Gabor, s-au războit prin tribunale cutodia lor, câștigată de fostul milionar.

La vreme, la poarta a-și copilul. nu permiteau o viziteze. În timp, protagoniștii au îngroapte securea războiului. Mai mult, l-ar fi cu pe ce a avere.

„N-are de unde știe presa eu i-am cerut Monicăi”, a declarat afaceristul.

S-a prăbușit a se mute ”palatul de la Izvorani”, și-a într-un apartament inchiriat, la Bucureștiului. După ce banca a pus pe sale, impunătoarea vilă a la de noul proprietar, la de 3,9 de euro. se cu cu obiecte de artă, sculptura lui Bălașa ”Echilibru”. În cazul nu se un pe prețului, poate fi 15.000 de pe lună.

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing fiecare, saună, şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, profesională. Ideal hotel, spa, detox, sau locaţie de evenimente”, descrierea agenții imobiliare proprietăți de lux.

Domeniul poate fi închiriat 

Eduard Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate, a declarat Click! fostul nu 2012.

„Da, vila de la se poate cumpăra sau închiria. Nu aş marketată drept “palatul de la Izvorani”, de nu se află lui Columbeanu. foarte bine, spaţios şi se poate preţul de 15.000 de euro. A cui acum, păcate, nu comunica. Vă mulţumesc!”, a declarat Uzunov.

About BoTposter

Check Also

Când trebuie să bei cafeaua, de fapt. Toți românii făceau o mare greșeală până acum

Specialiștii în domeniul nutriționismului au ajuns la concluzia când trebuie, de fapt, băută cafeaua. Astfel, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *