Breaking News
Home / Tehnologie / Cât va costa vaccinul anti-covid Moderna. Suma pentru o singură doză

Cât va costa vaccinul anti-covid Moderna. Suma pentru o singură doză


S-a dreaptă distribuirea vaccinuri coronavirus şi România. S-a cine va prioritate, se şi fi preţurile pe trebui plătite. Moderna, cu distribuirea vaccinului Europa, a se va 25 şi 37 de o doză, asta şi funcţie de cerere. Conducerea consideră preţul interesaţi, suma foarte de percepută şi vaccinul obişnuit.

Din a doua a lunii ar vaccinului anti-Covid Europa

Compania farmaceutică Moderna va un preţ 25 şi 37 de o doză vaccinul anti-COVID-19, funcţie de comandată. În concluzie, vaccinul costă aproximativ la ca un contra gripei, al cărui preţ 10 şi 50 de dolari”, a declarat directorul general al companiei, Stephane Bancel, săptămânalul Welt am Sonntag, Reuters, Economica.net.

Din informaţiile de presa germană, oficialii au negocierile. Se va un ţările Uniune, se obţină preţul de 25 de dolari, minimul de de la Moderna.

„Nu am nimic încă, suntem de un cu Europeană. Vrem furnizăm vaccinuri şi suntem implicaţi discuţii constructive”, a Stephane Bancel, a o „chestiune de zile” contractul va fi gata.

Moderna vaccinul pe l-a dezvoltat are o eficienţă de 94,5%, a studiilor clinice (faza a 3-a), devenind al de vaccinuri anunţă aşteptări, şi BioNTech.

„Dacă se probleme, Europeană a (n.r. – EMA) ar de la Pfizer/BioNTech şi de la Moderna condiţionată de pe piaţă a doua a lui decembrie”, a declarat Leyen, preşedinta Europene.

About BoTposter

Check Also

A murit mama lui Mircea Geoană. Momente cutremurătoare pentru secretarul NATO

Momente cumplite pentru Mircea Geoană! Secretarul NATO își plânge mama care s-a stins din viață …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *