Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / cât de sigură este aceasta

cât de sigură este aceasta


Într-o perioadă ce ce mulți au plățile contact, cu cardul, de la de părere au o soluție bună. Tocmai au cu utilizarea palmei.

Pe parcursul zilei de ieri, de la Amazon au dezvăluit oară o nouă soluție de plată biometrică, contact. Aceasta clienților să-și cumpărăturile la cu o mișcare a mâinii.

Este intitulat Amazon One, noul va fi Go Seattle, orașul îşi are compania. intenţionează tehnologia şi celorlalte băcănii (Chicago, San şi New York, pe de Seattle). În de feedback-ul piață de clienților ceva, nu va dura o magazine terţe. Mometan, însă, nu a anunţat partener.

Prima tehnologie ar fi de magazine cu organice Whole Market. Acesta a achiziționat 2017 de s-ar nu foarte la de plată franciză.

„În spaţiilor comerciale, One ar o metodă alternativă de plată sau o opţiune de de fidelitate cu un la alături de tradiţional de plată”, într-o pe blog Dilip Kumar, vice-preşedintele cu şi tehnologie al Amazon. Nu exclusă utilizarea One facilitarea pe stadioane sau la de muncă, a Kumar.

În ce privește beneficiile de funcționare, soluție a descrisă ca ”rapidă, fiabilă sigură” de Amazon. În de personalizați pornind de la o a mâinii, cu de a crea ”o palmă”. Pentru un de un bancar. Nu un de Amazon. „Luăm şi confidenţialitatea datelor, conformitate cu politicile ce de mulţi ani”, compania.

About BoTposter

Check Also

Lista statelor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Decizie de ultimă oră a Comitetului Național pentru situații de Urgență

Oficialii au indicat statele și zonele cu risc epidemiologic ridicat. Pe lângă actualizarea listei, Comitetul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *