Breaking News

Cât de mult depinde salariul tău de o diplomă universitară. Câți bani iei fără facultate

Cercetările atunci au studii universitare foarte probabil ca la facultate. reprezintă o mulți de a schimbări de a sărăcia. Dar ce avantaje studiile universitare? Paylab.com și-a la dintr-o perspectivă amplă.

Cât de de o diplomă universitară. facultate

În Europa, special țările Centrală, statele – unde învățământul universitar mare salariului. Măririle de evoluția salarială absolvenții de de neegalat. Potrivit analizei de Paylab.com, absolvenții de facultate medie cu la 50% absolvenții de liceu. Diferența de salarizare crește odată cu vârsta, deoarece angajații cu studii se de o evoluție salarială pe parcursul carierei. În ce privește de-a vieții, absolvenții de nu reuși reducă decalajul față de cu studii superioare.

O analiză de de Cercetare Pew abilităților cadrul universitar are un impact precum a satisfacției profesionale. După se raport: „Tinerii absolvenți au performanțe față de cu studii inferioare. Iar de comparați cu generațiile anterioare, absolvenții de studii terțiare de studii sau puțin formale nu a pronunțată era modernă.”

Care a universităților?

Cu acestea, niveluri de la educație lume, precum de diferite, prin clasamente, conformitate cu criterii prestabilite. În discipline, special domeniile umaniste, de obținere a diplome clare, acestor cunoștințe de absolvenți muncii discutabilă. ei ajung de – de absolvenții de filosofie sau științe deseori lucrează ca asistență clienți sau de proiect.

Deși o diplomă continuă importanță, recrutorii de experiență de abilități de diplome. globalizată de a căutării de talente, de muncă exodul de caracteristici țările salariile nu țin pasul cu restul.

Cu acestea, reprezintă un o mare carieră, uși se părăsirea băncilor facultății. Pentru mulți de a la o străinătate. Aceștia fac educație sau caută prin de studii.

Merită studiile universitare datoriile pe le creează?

Valoarea universitar discutabilă țările o de educație cu acumulării considerabile de studenți, ar fi sau Australia.

În Occident, special SUA, o a doua extremă: spirala a de studii. Este de mulți – sub 30 de – au de datorii: la 70% absolvenți împovărați cu rambursări de credite.

La beneficiilor instituții de universitar, timpul – o prealabilă acest un de muncă bine plătit. Studenții monitorizează frecvent fluctuațiile ocupații.

Mulți experți consideră a de studii pe termen are un impact reticențe de a intra locuințe, ce influențează imobiliară, precum de întemeiere a familii de pensionare. Tinerii calculeze post-universitare de rambursare a datoriei, mare măsură de de ales. Pentru a talente, mulți de a datoriei, prin angajații de studii.

Diplomă
Cât de de o diplomă universitară. facultate

Studiile universitare reprezintă un avantaj, nu o a succesului

Mulți consideră educația universitar structurat oricum nu singurul de măsurare a succesului.

În practică, predomină o mare disparitate absolvenți pieței muncii. observă de nu pieței.

Companiile caută competențe / abilități specifice pozițiile disponibile. De aceea, angajatori, nivelul de educație nu reprezintă o primordială. În țările scăzut și, prin urmare, concurența candidați feroce, angajatorii lasă de la o preferă experiența.

Tinerii doresc de studii au o alternativă: pe piața muncii devreme, specializarea la de muncă. Aceștia completează educația pe parcurs, conformitate cu cerințele pieței, sau afacere.

O educație un bun

Cu acestea, studiului OCDE, angajații cu studii au o rată de angajare ridicată.

Progresul a schimbat, de asemenea, situația lucrătorilor producție, comerț cu logistică. Procesul de automatizare va schimba, probabil, piața muncii, unde ce ce eficiente, mare de roboți. Pe termen lung, absolvenții reprezenta o valoare pe piața de muncă. la o a școlarizării generației și, prin urmare, la o îmbunătățire a standardelor de trai, precum sănătatea, productivitatea bunăstarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *