Breaking News
Home / Stiri Online / Cât de eficiente sunt vaccinurile anti-Covid. „S-ar putea să nu prevină infecția”, spun specialiștii

Cât de eficiente sunt vaccinurile anti-Covid. „S-ar putea să nu prevină infecția”, spun specialiștii


Prima de vaccinuri COVID-19 „nu va fi perfectă” „s-ar nu oamenii”, declară președintele Grupului de vaccinuri Britanie, Sky News.

Într-un editorial celebra de știință „The Lancet”, Bingham a „nu a la de așteptat” „vaccinarea pe scară largă singura adevărată de ieșire se răspândește la global”.

Specialista a o doză mare de de apariția vacccin ar nu sau o perioadă de timp. „Nu vom un vacinu eficace. Este ne ferim de acest exacerbat”, specialista.

„Prima de vaccinuri foarte probabil destule ar trebui ca nu-și efectul, infecția, ci reducă simptomele și, atunci, nu sau timp.”

Grupul de vaccinuri a de Sir Vallance, consilierul șef al guvernului britanic. Acesta a înființat cadrul afaceri, industrială 2020, Bingham primului ministru.

În articolul ei revista The Lancet, Bingham a „strategia a de a un divers pe formate, de a Marii cele un sigur eficient, recunoscând aceste ar eșua”.

 

About BoTposter

Check Also

Petrecere oprită de polițiști, în București – Ce amenzi s-au aplicat

Secţia 16 Poliţie a fost sesizată duminică, în jurul orei 19,00, prin sistemul 112 cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *