Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Câștigul salarial mediu net a crescut, în iunie, la 3.298 de lei. Care este cel mai bine plătit domeniu

Câștigul salarial mediu net a crescut, în iunie, la 3.298 de lei. Care este cel mai bine plătit domeniu


La au contribuit, iunie, premiile ocazionale (prime trimestriale, semestriale, anuale, al 13-lea performanţe deosebite), natură şi ajutoarele băneşti, profitul net şi (inclusiv bilete de valoare), INS.

Cea creştere a câştigului mediu net la de secţiuni/diviziuni CAEN Rev.2 s-a (27,2%) – ca al reluării activităţii de relaxare. O cuprinsă 12,5% şi 18% a fabricarea de mobilă, activităţi de editare, fabricarea şi plastice, activităţi de spectacole, şi recreative, activităţi n.c.a., fabricarea de maşini, şi echipamente n.c.a, tăbăcirea şi finisarea pieilor (inclusiv fabricarea de voiaj şi marochinărie, harnaşamentelor şi încălţămintei; prepararea şi vopsirea blănurilor), fabricarea textile. 

INS a o creştere cuprinsă 7% şi 9,5% a câştigului mediu net fabricarea băuturilor, tipărirea şi reproducerea pe suporturi a înregistrărilor, fabricarea autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor şi semiremorcilor, şi epurarea uzate, fabricarea de şi a preparatelor farmaceutice, fabricarea nemetalice, pe apă, telecomunicaţii.

De asemenea, au 5% şi 7% fabricarea de îmbrăcăminte, alimentară, fabricarea calculatoarelor şi a şi optice, fabricarea substanţelor şi a chimice, construcţiilor metalice şi a (exclusiv maşini, şi instalaţii), activităţi de producţie cinematografică, şi de de televiziune, audio şi activităţi de editare muzicala (inclusiv activităţi de difuzare şi de programe), prelucrarea lemnului, fabricarea şi plută (cu excepţia mobilei, fabricarea paie şi materiale vegetale împletite), silvicultură şi forestieră (inclusiv şi acvacultură), comerţ cu ridicata şi cu (inclusiv repararea autovehiculelor şi motocicletelor).

Cea a câştigului mediu net la de secţiuni/diviziuni CAEN Rev.2, de 11,3%, s-a activităţi de extracţiei, ca a acordării de prime ocazionale şi profitul net precedente.

În bugetar, câştigul mediu net a crescut cu 2,9% față de luna precedentă, ca a acordării de valoare (tichete de vacanţă). În învățământ, sănătate asistență socială, câştigul mediu net a scăzut cu 1,1%.

About BoTposter

Check Also

America anunță prin vocea președintelui că Statul Israelian va normaliza relațiile cu Sudanul

“Statul Israel şi Republica Sudan au convenit să facă pace”, a declarat Donald Trump, conform …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *